(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Työtehtäväsi pitävät sisällään sekä tietoverkkojen että tietoverkkoihin liittyvien tietojärjestelmien suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Työtehtävien painopiste on hallinnollisissa tehtävissä, mutta tarvittaessa myös työkalut pysyvät käsissäsi. Vastaat tietoverkkojen ICT-infrastruktuurin kehittämisestä ja ylläpidosta.

Vastuullesi kuuluu mm. tietoverkkojen yleissuunnittelua, budjetointia, käyttöönottoja, dokumentointia, valvontaa, olemassa olevien yhteyksien uudistamista ja jatkokehittämistä sekä aktiivista yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Huolehdit toiminnassasi siitä, että käytettävät tietotekniset ratkaisut täyttävät niille asetetut käytettävyys- ja tietoturvavaatimukset. Osallistut tietojärjestelmien kehitysprojekteihin ja ICT-tukitehtäviin sekä vastaat yhteistyöstä tietoverkkoratkaisuja tuottavien kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta laajaa ymmärrystä moderneista verkkoteknologioista, halua ja kykyä verkostoitua sekä vahvaa osaamista tietoverkkojen eri osa-alueilta. Suoriudut työtehtävistä tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä, projektityötaitoja, suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Odotamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja ja hallitset yleisimmät toimistojärjestelmät.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta vaativista tietoliikenteen suunnittelu- ja hallinnointitehtävistä. Eduksesi luetaan toimialan tuntemus ja työkokemus automaatiojärjestelmien parissa, STP (Spanning Tree Protocol) -osaaminen, radiolinkki-, radiomodeemi- tai valokuituosaaminen sekä käytännön työkokemus valokuitu- tai radiolinkkikorjauksien teettämisestä. Myös aiempi työkokemus työturvallisuuskoordinaattorina toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle positiivisia haasteita uudistuvalla toimialalla. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asemapaikkasi on Jyväskylä. Raportoit IT-palvelupäällikölle.

Lisätietoja: IT-palvelupäällikkö Mikko Malinen, p. 040 8242 829 mikko.malinen@jenergia.fi

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.