(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme nyt joukkoomme ICT-ASIANTUNTIJAA. Toimipaikkanasi voi olla Helsinki, Tampere, Rauma tai Jyväskylä

Tehtävässä toimit IT-palveluhallinnan tiimin jäsenenä. Vastuualueenasi on Digian sekä sisäisissä että asiakkaille tarjottavissa ratkaisuissa käytettävien tietoliikenneverkkojen ylläpito, tuki ja suunnittelu. Vastaat tiimisi kanssa mm. palomuurisäännöstöistä, tietoliikenteen valvomisesta, VPN-yhteyksistä, toimistoverkoista ja tietoturvasta. Arvostamme myös kokemusta Linux-palvelinympäristöistä ja sovelluskehitystyökaluista. Tarkempi työnkuva on muokattavissa osaamisprofiilisi mukaan.

Tueksesi saat tiimillisen todellisia asiantuntijoita. Tulevilla kollegoillasi on pitkä kokemus alalta ja jokainen heistä täydentää osaamisellaan tiimiä, kasvattaen tiimistä enemmän kuin osiensa summan – yhdessä olette enemmän. Kollegoitasi yhdistää jatkuva halu oppia uutta, muiden innostaminen ja auttaminen sekä intohimoinen suhtautuminen alaamme. Saat vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on oikeasti muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten voimme huomioida myös yksilölliset elämäntilanteesi. Saat joustavat työskentelyolosuhteet ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Mitä osaat?
Seuraavien teknologioiden osaaminen on eduksesi: Palomuurit | Office 365 | Linux Server | Azure, AWS | Sovelluskehitystyökalut (Gitlab, Bamboo)

Lisäksi toivomme sinulta harrastuneisuutta alaa kohtaan, innovatiivista otetta kehittämiseen, halua jakaa oppimaasi sekä valmiutta tehdä asioita tiiminä yhdessä asiakkaiden ja muiden tiimiläisten kanssa. Sinulla on rohkeutta tarttua asioihin, kysyä ja kyseenalaistaa sekä itseohjautuva, asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Hakuaika päättyy 21.10.2018! Lisätietoja saat Jyrki Pakkalalta p.+358443249345 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@digia.com.