(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) hakee ICT-ympäristön kehittämiseen ja ylläpitämiseen kokenutta ICT-asiantuntijaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset monipuolisesti hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään sitä.

ICT-asiantuntijan vastuulla ovat mm.

  • tietoverkkojen, palvelimien, tietokoneiden ja mobiililaitteiden hallinnan jatkuva kehittäminen ja ylläpito yhdessä lähitukitoimittajien ja konsulttien kanssa
  • lähituki- ja ohjelmistotoimittajien sopimusvelvoitteiden täyttymisen valvonta
  • ICT-ympäristön tekninen dokumentointi ja hallintarekisterin ylläpito yhdessä lähitukitoimittajien ja konsulttien kanssa
  • ohjelmistolisenssien ja käyttöoikeuksien hallinnan ja käytön valvonta
  • laitteisto- ja ohjelmistosuositusten laadinta ja ylläpito
  • osallistuminen ICT-järjestelmien ja -laitteiden julkisiin hankintoihin.

Sinulla on laaja-alaista kokemusta tietohallintoon ja ICT-ympäristön ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Olet osallistunut tietoverkkojen, tietokoneiden, palvelimien ja mobiililaitteiden hallintaan ja ylläpitoon sekä niiden tietoturvallisuuden varmistamiseen. Tunnet yleisimmät sovelluskehitysmenetelmät, -välineet ja järjestelmäarkkitehtuurit.

Kykenet tunnistamaan liiketoiminnan tarpeita, hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia, ja olet kiinnostunut hyödyntämään digitaalisen ajan teknisiä ratkaisuja liiketoiminnan kehittämisessä. Meillä on käynnissä useita tietojärjestelmien kehitysprojekteja, joten edellytämme kokemusta tietoteknisten ympäristöjen kehitysprojektien johtamisesta tai projektipäällikkönä toimimisesta.

Sinulla on käytännön kokemusta myös IT-palvelunhallinnasta monitoimittajaympäristössä. Arvostamme julkisiin ICT-hankintoihin liittyvää hankintakokemusta.

Osaat ilmaista ajatuksesi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Pystyt helposti tuottamaan työhösi liittyvää dokumentaatiota ja raportteja Office-välineiden avulla.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja käytännön työkokemus. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja sinulla on luovaa ongelmanratkaisukykyä.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Vesa Pyykkönen, puh. 020 764 0480. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 20.8.2018 mennessä hakulomakkeen kautta.

 Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:llä Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Joka kuudes helsinkiläinen asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiö Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa omistamiensa vuokratalojen pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.