(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Modeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Modeo on yksityisomisteinen, 100% suomalainen, maamme kolmanneksi suurin toimisto- ja designkalusteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä.

7 myymäläämme ympäri Suomen edustavat yli 80 kansainvälistä brändiä, ja merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella toimimme paitsi valtion, niin myös useiden kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.

Yli kymmenvuotista historiaamme on siivittänyt jatkuva kasvu, eikä vuosi 2017 tehnyt siihen poikkeusta. Yli 30% nousu liikevaihdossa kertoo paitsi intohimosta, osaamisesta ja draivista, niin erityisesti loistavista asiakkaista, joiden kumppanina saamme toimia.

 

Haemme nyt yritykseemme tukipalveluihin erikoistunutta kehitystaitoista

ICT-asiantuntijaa

ylläpitämään ja kehittämään Modeon ICT-ympäristöä

 

Tulet jatkamaan työtä siirtymisessä pilveen, kehittämään ERP-järjestelmäämme sekä verkkosivujamme ja verkkokauppojamme. Lisäksi ylläpidät näiden hakukoneoptimointia ja verkkomarkkinointia.

Työssäsi tarvitset vahvaa osaamista Office 365-ympäristöstä, jonka ympärille IT-ympäristömme rakentuu. Osaat kehittää Sharepoint Onlinea, hallitset Azure AD:n, Exchange Onlinen, Office 365 Groupsin ja Teamsin sekä Power BI:n kuin omat taskusi.

Työssäsi tarvitset osaamista myös F-Secure tuotteista, Windows palvelimista, Windows 10:stä, Cisco palomuurista, varmuuskopioinnista, kiinteistä verkoista ja langattomista verkoista, erilaisesta toimistotekniikasta, puhelimista sekä laitteista.

Tulet tekemään yhteistyötä markkinointijohtajamme kanssa Modeon verkkosivujen ja verkkokauppojen kehityksen ympärillä ylläpitämällä sivustoja ja verkkokauppaa, tekemällä hakukoneoptimointia, seuraamalla analytiikkaa sekä toteuttamalla hakukonemarkkinointia ja muuta verkkomarkkinointia. Tässä auttaa perustason osaaminen HTML- ja CSS-kielistä sekä verkkosivujen muusta ylläpidosta.

Hallinnoit ja tulet kehittämään käytössämme olevaa Hansa ERP-järjestelmää palvelemaan entistä paremmin Modeon toimintaa. Tässä toimessa koordinoit ja hallitset projektia sisäisesti myynnin, varaston ja hallinnon kollegoittesi kanssa sekä ulkoisesti Hansa-järjestelmätoimittajan kanssa. Itse Hansa-palvelin on siirretty järjestelmätoimittajan konesaliin.

Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, sillä tuet, neuvot ja koulutat lähes 60 päistä jatkuvasti kasvavaa henkilökuntaamme kahdessa eri toimipisteessä Helsingissä sekä useassa muussa pisteessä ympäri Suomea.

Me Modeolla tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset näköalapaikalle toimistokalustekaupassa. Työyhteisömme on nuorekas, monikulttuurinen ja savuton, toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”ICT-asiantuntija” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä - hakuaika päättyy 11.2.2018.

Lisätietoja: Iivo Kerminen, iivo.kerminen@modeo.fi tai arkisin ke-to klo 10-16 numerossa 0207 928 524.