(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija (varautumisen ja turvallisuuden palvelut)
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Digitalisaatio ja älyliikenne uudistavat kokonaisvaltaisesti liikennejärjestelmää. Traficomin tietohallintopalvelut mahdollistaa kehityksen tuottamalla digitaalisia palveluja kansalaisille, yrityksille ja traficomlaisille. Palvelumme mahdollistavat muun muassa ajoneuvojen katsastamisen, ajoneuvoverotuksen sekä ajokortit. Asiointipalveluidemme kautta tehdään vuosittain yli 5 miljoonaa asiointitapahtumaa. Järjestelmämme palvelevat kaikkia suomalaisia sekä kymmeniä tuhansia viranomais- ja yrityskäyttäjiä. Luovutamme rajapintojemme kautta merkittävän määrän tietoa, jonka päälle kumppanimme rakentavat toimintaansa. Olemme rakentamassa maajoukkuetason tiimiä, jonka toiminta on Euroopan julkishallinnon kärkeä. Meille tärkeää ovat palveluiden asiakaslähtöisyys, korkea laatu ja turvallisuus. Sovelluskehitystä teemme ketterin menetelmin ja investoimme voimakkaasti teknisen alustamme modernisoimiseen.

Haemme varautumisen ja turvallisuuden -osastolle asiantuntijaa järjestelmien ylläpitoon. ICT-asiantuntijana toimit osana Infra-yksikköämme, joka vastaa verkon ja tietojärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Olemme pieni ja joustava tiimi. Meillä on hyvä henki ja teemme paljon yhteistyötä. Työkenttämme on teknisesti monimuotoinen ja siksi myös haastava. Pääset tekemään ja opettelemaan hyvin monipuolisesti tekniikkaa. Meillä saat näkymän koko talon IT-infrastruktuuriin ja pääset työskentelemään laajalla rintamalla.

Tehtävänäsi on vastata yhdestä tai useammasta alla luetellusta vastuualueesta: 
• VDI ylläpito esim. Citrix
• verkonhallinta ja kehittäminen
• palvelimet ja hallinnan automatisointi 
• virtualisointi (palvelimet ja verkot)

Hakijalta odotamme

  • AMK-tasoista koulutusta 
  • osaamista VDI-ympäristöjen virtuaalijärjestelmien ja verkon ylläpidosta
  • hyvää yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta 
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa  
  • erinomaista suomen, hyvää englannin ja riittävää ruotsin kielen taitoa. 

Arvostamme kokemusta turvallisuusviranomaisten järjestelmien ylläpidosta.

Tehtävän tiedot
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1
Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika. Meillä on käytössä liukuva työaika.
Tehtävä alkaa: 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.
Hae viimeistään: 28.1.2020 16:15
Palkkaukseen liittyvät tiedot
Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3589,68 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa (enimmillään 45 %).

Edut
Tässä tehtävässä saat käyttöösi matkapuhelinedun sekä lounasruokailun edulliseen sopimushintaan. Etätyö, liukuva työaika ja sairaan lapsen hoitopalvelu helpottavat osaltaan arjen järjestelyjä. Vapaa-ajalla pääset nauttimaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksista työnantajan tukemana. Päämäärillemme uskollisena tuemme joukkoliikenteen käyttöä työmatkapassin muodossa.

Lisätietoja tehtävästä

Mikko Väyrynen
ICT-päällikkö
029 539 0513

Toimipiste
Helsinki, Kumpula
Erik Palménin aukio 1
00560 Helsinki