(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija, taloushallinto, ICT-palvelut
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. ICT- ja Kehittämispalveluissamme työskentelee yli 950 asiantuntijaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme sosiaaliturvan etuustietojärjestelmät, sähköiset asiointipalvelut kansalaisille sekä Kelan sisäiset ICT-palvelut.

Tule mukaan kehittämään Kelan talouden järjestelmiä ketterästi. Käytämme SAP-järjestelmiä ja viemme myös toimintoja pilvipalveluihin.

Haemme osaavaan ja mukavaan tiimiimme vahvistusta

Taloushallinnon asiantuntija

päävastuualueena SAP ulkoisen ja sisäisen laskennan eri osa-alueet ja niihin liittyvät maksamisen järjestelmät. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun.

Olet hankkinut osaamisesi SAP asiantuntijana tai pääkäyttäjänä; ollut määrittelemässä ja toteuttamassa järjestelmään muutoksia, ja olet myös antanut järjestelmän tukea ja tehnyt virheselvittelyjä. Sinulla on vahva osaaminen taloushallinnon prosesseista. Ymmärrät ketterän ja projektityöskentelyn perusperiaatteet ja kehität jatkuvasti omaa osaamistasi. Olet vastuunottaja, oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä sekä pystyt toimimaan osana tiimiä. Olet tiiviissä yhteistyössä Kelan sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työkieli on suomi ja kykenet kommunikoimaan tarvittaessa englannin kielellä.

Odotamme

 • Kokemusta asiantuntijana toimimisesta talouden alueelta sekä näihin liittyvistä integraatioista
 • SAP:n konfigurointiosaamista
 • Aktiivisuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • Hyvää loogista päättelykykyä sekä kokonaisuuksien ymmärtämistä
 • Pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja kykyä kantaa vastuuta
 • Hyviä dokumentointitaitoja

Arvostamme

 • Korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutusta sekä soveltuvuutta ICT-alalle
 • Projektityökokemusta
 • Kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin päämääriin
 • Kokemusta ketteristä menetelmistä

Tarjoamme työn tekemiselle joustavat puitteet, jotka mahdollistavat eri elämäntilanteiden yhteensovittamisen ja kattavat työterveyspalvelut. Systemaattinen ja monipuolinen perehdytys työhön ja kokeneiden kollegoiden tuki kuuluu asiaan. Kelan ICT panostaa vahvasti asiantuntijoidensa osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen.

Kela työyhteisönä

Kelassa tehdään merkityksellistä työtä, jossa osaavat tekijät rakentavat yhdessä suomalaista hyvinvointia. Työkulttuuri on inhimillinen ja joustava. Asiantuntijoille tarjotaan hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä yhteisiin toimintatapoihin. Merkityksellinen työ ja hyvä ilmapiiri saavat ihmiset viihtymään Kelassa pitkään.

Kela työnantajana

Kela on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka pitää hyvää huolta työntekijöistään ja saa vuosittain kiitosta erityisesti työyhteisönsä hengestä. Kela tarjoaa myös erinomaiset työsuhde-edut.

Kela on omavarainen ja suuri ICT-talo, joka työllistää n. 950 ammattilaista ICT-ja kehittämistehtävissä. Kela kehittää ICT-ratkaisunsa pääasiassa itse, mikä tarjoaa asiantuntijoille laajat ura-, ja kehittymismahdollisuudet. Kela panostaa vahvasti ihmisten kouluttamiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja antaa Anu Kiljala, p. 0400 618 818, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kela.fi

 • viimeinen hakupäivä 14.10.2018
 • viitekoodi U0918-559

Hakeminen

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja ilmoita myös palkkatoiveesi. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.