(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija, Netcontrol, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021
Haemme asiakkaallemme Netcontrolille ICT-asiantuntijaa ylläpidon ja kehityshankkeiden tehtäviin. Tässä työssä sinua odottaa monipuolinen ja vuorovaikutteinen tehtävänkuva, jossa pääset tuomaan omia kehitysideoitasi esiin sekä työskentelemään käytännönläheisessä tehtävässä. Tarjoamme sinulle hyvähenkisen ja tiiviin tiimin tuen sekä oivan tilaisuuden kasvattaa osaamistasi entisestään.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet Netcontrolin ICT-kehityshankkeiden ja ylläpidon tehtävissä osana kolmen hengen tiimiä. Kehitys- ja ylläpitotyön lisäksi toimit myös yrityksen sisäisenä käyttäjätukena avustaen yrityksen työntekijöitä heidän laitteisiin ja järjestelmiin liittyvissä ongelmissaan. Tässä roolissa sinulla on tärkeä merkitys Netcontrolin ICT:n kehittämisessä, ja tuletkin toimimaan keskeisenä henkilönä käytännön tehtävien toteuttajana.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kehityshenkinen ja itsenäinen työntekijä, jolla on avulias asenne ja hyvät yhteistyötaidot. Toimenkuvaasi voidaan muovata osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten tämä tehtävä soveltuu myös kokeneemmalle konkarille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä, vaan arvostamme etenkin kykyä omaksua uutta tietoa ja kykyä oppia.

Tarjoamme


* Monipuolisen roolin kehittämisen ja ylläpidon tehtävissä
* Tilaisuuden syventää osaamistasi mielenkiintoisella alalla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä!
TYÖNKUVA

* Sisäisiin ICT-kehityshankkeisiin liittyvä taustaselvitys ja käytännön tehtävien toteuttaminen (esimerkiksi palvelimien uudistaminen)
* Sisäisenä tukihenkilönä toimiminen, henkilöstön tukipyynnöissä avustaminen, vianselvitys ja tekninen ongelmanratkaisu
* Sisäinen ICT-ylläpito, esimerkiksi Linux- ja Windows-verkon ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. ICT, tietoliikenne tai vastaava)
* Ainakin 1-2 vuotta relevanttia kokemusta
* Kokemusta Linux- ja/tai Windows verkon ylläpitotehtävistä
* Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi


Lisäksi eduksi katsomme mikäli hakijalla on ymmärrystä palvelinympäristöistä, tietoverkoista, tietoturvasta ja pilvipalveluista.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet


* Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
* Järjestelmällinen ja huolellinen
* Avulias ja yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: maaliskuussa 2021 tai sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk ja mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaallamme Netcontrollilla
* Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Netcontrol Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Liitäthän hakemukseesi mukaan lyhyen motivaatiokirjeen, jossa kerrot meille osaamisestasi sekä miksi kiinnostuit juuri tästä roolista!
MUUTA TIETOA
Lue lisää asiakkaastamme Netcontrolista!