(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija, LapIT
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
LapIT Oy on Pohjois-Suomen kuntien omistama ICT-talo. Tarjoamme kokonaisvaltaista ICT-palvelua mahdollistaen asiakkaille nykyaikaisten ratkaisujen käytön.

Haemme palvelukseemme kahta asiantuntijaa. Työsuhteesi on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva, ja voit työskennellä sinulle sijainniltaan parhaiten sopivassa LapIT Oy:n toimipaikassa.


Edellytämme sinulta

Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on kokemusta järjestelmien ylläpidosta, vika- ja häiriöhallinnasta sekä työasemille ja palvelimille tehtävistä järjestelmäpäivityksistä. Pystyt tekemään perustason jakelunhallintaa ja paketointia (SCCM) sekä käyttäjähallintaa (AD). Työtehtäviisi kuuluu myös palvelupistetyöskentely. Opetustoimen tietämys on hyödyksi tehtävän hoitamisessa.

TAI olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on kokemusta järjestelmien ylläpidosta, vika- ja häiriöhallinnasta sekä työasemille ja palvelimille tehtävistä järjestelmäpäivityksistä. Työtehtäviisi kuuluu myös palvelupistetyöskentely. Talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemus katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle

Vaihtelevan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössä. Sinut perehdytetään työhösi, ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. LapIT:ssa sinulla on mahdollisuus kehittyä.


Arvostamme

Halua tehdä työsi hyvin
Hyvää tiimi- ja yhteistyökykyä
Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
Halua kehittää oman vastuualueen toimintoja ja palveluita
Halua jatkuvaan itsensä kehittämiseen
Kykyä verkostoitua


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.
Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä: Susanna Pohjanen, susanna.pohjanen@staffpoint.fi, puh 0407519502, parhaiten tavoitat ma-pe klo 9-15.


Linkki tietosuojaseloste LapIT: https://lapit.fi/index.php?cID=230&ctask=check-out&ccm_token=1519127815:2a8e6bca4563c74e7a832729d88ff17a


Lisätietoja

Susanna Pohjanen

Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Rovakatu 26A 15b, 3.krs
96200 ROVANIEMI
020 7206 668 || Vaihde 030 0472 000