(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija, huippu Azure-osaaja
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsinnässä: Huippu Azure-osaaja Verohallintoon työskentelemään ICT-asiantuntijan mielenkiintoisissa tehtävissä!

Rekrytoimme nyt 1-2 tulevaisuuden osaajaa pilviympäristön monipuolisiin ja vaativiin tehtäviin. Pääset osallistumaan tietojärjestelmäympäristömme kehitystyöhön, voit kehittää itseäsi ja luoda uraa vakaan työnantajan palveluksessa. Teet yhteistyötä kokeneen ja innostuneen tiimin kanssa.

Tule mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan yhtä Suomen merkittävimmistä ja suurimmista Azure -ympäristöistä. Pääset osaavan tiimin kanssa mukaan luomaan ainutlaatuista ja modernia pilviympäristöä Verohallinnon järjestelmille ja sovelluksille. Opit joka päivä uutta ja kohtaat jatkuvasti uusia tilanteita, kun rakennamme uutta ympäristöä. Olet mukana keksimässä ratkaisuja ja yhdessä löydämme tien eteenpäin.

Työsi tavoitteena on löytää asiakkaiden, sidosryhmien ja verotuksen toimittamisen kannalta tarkoituksenmukaisimmat tekniset ratkaisut. Lisäksi kehität järjestelmällisesti kyvykkyyksiä, joiden avulla Verohallinto pystyy vastaamaan nopeasti muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin.

Teet säännöllisesti yhteistyötä teknisten toteuttajien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Seuraat teknologian kehitystä ja analysoit näiden vaikutukset vastuullasi oleviin hankkeisiin ja sovelluksiin.

Hakijalta odotamme

• käytännön kokemusta ICT-arkkitehdin tehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä tietojärjestelmien ja infrastruktuuriratkaisujen toteutusprojekteissa
• ymmärrystä, osaamista ja kokemusta pilviteknologioista ja IT-infrateknologioista (palvelimet, tietokannat, tietoliikenne, työasemat, AD)
• erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyjä; kykyä viestiä ymmärrettävästi teknisistä ratkaisuista myös ei-tekniselle yleisölle sekä yhteensovittamiskykyä toiminnan tarpeiden, tavoitteiden ja teknisten mahdollisuuksien ja rajoitteiden suhteen
• aloitteellisuutta, päätöksentekokykyä, hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia proaktiivisesti haastavissa projekteissa määrätyn aikataulun, budjetin ja tavoitteen mukaisesti
• hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
• tehtävään soveltuvaa tutkintoa

Luemme eduksi
• laajan kokemuksen erilaisista ICT-kehitystehtävistä eri ympäristöissä
• kokemuksen laajoista järjestelmäkokonaisuuksista sekä monitoimittajaympäristössä toimimisesta
• käytännössä hankitun Azure- ja Office 365 -kokemuksen
• relevanttien sertifikaattien suorittamisen
• kokemuksen kokonaisarkkitehtuuristandardien ja välineiden käytöstä
• kokemuksen ketterien menetelmien hyödyntämisestä

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 12-15 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3711,69-5154,71 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Edut

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.
Lisäksi tarjoamme joustavan työajan, etätyömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit sekä lounasedun.


Tehtävään sovelletaan enintään 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijainti on Helsinki.

 

Varsinaiseen hakuilmoitukseen pääset tutustumaan tämän linkin kautta: https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=28-923-2020