(Poistunut julkaisusta)

ICT-Asiantuntija Henki-yhtiön järjestelmäkehittämiseen
LähiTapiola Palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme Espooseen LähiTapiolan Tietohallintoon ICT-asiantuntijaa Henki-yhtiön järjestelmäkehittämiseen.

Tehtäviin kuuluu sovellusten kehittäminen hankkeessa/projekteissa sekä pienkehittämisen keinoin yhteistyössä liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Tule mukaan mahtavaan porukkaamme, pääset mukaan osaavaan asiantuntijaporukkaan ja tehtäväsi ovat monipoulisia ja haastavia.

Odotamme sinulta

  • Käytännön kokemusta järjestelmien kehittämisestä
  • kokemusta henkivakuuttamisen parissa
  • Sinulla on mahdollisesti myös kokemusta projektityöskentelystä eri rooleissa sekä kehitystöiden määrittelemisestä ja testaamisesta. Kokemus Po-roolissa (product owner) toimimisesta on plussaa
  • Olet innokas, mutta samanaikaisesti järjestelmällinen ja systemaattinen
  • Tykkäät tehdä työtä tiimissä, kannat oman vastuusi, omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet ratkaisukeskeinen
  • Sinulla on suunnitelmallisuutta, ajankäytön hallintakykyä ja kykyä viedä läpi isojakin kokonaisuuksia. Toimit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti tehden itsenäisesti päätöksiä
  • Edellytyksenä on myös hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito.
  • Eduksi lasketaan ICT-alan koulutus, sekä kokemus ketteristä kehitysmenetelmistä, kuten SAFe, Scrum, Lean
  • Myös kokemus yleisesti vakuutus- ja finanssialalta on plussaa

Tarjoamme

Asiantuntijana työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelujohtaja Susanna Eira 17.2. klo. 10-11 ja 23.2. klo. 9-10. puh. 0408237917 tai sähköpostitse susanna.eira@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 28.2.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.