ICT-asiantuntija, Fintraffic Meriliikenteenohjaus Oy, Helsinki tai Turku
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Oletko kiinnostunut pääsemään osaksi Fintraffic Meriliikeenteenohjaus Oy:n huippujoukkoa, jossa pääset kehittämään ja ylläpitämään ohjelmistoratkaisuja? Etsimme nyt liiketoimintalähtöistä ICT-asiantuntijaa vahvistamaan heidän tiimiään. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, hieman aiempaa kokemusta ICT-järjestelmistä sekä ennen kaikkea reipas ja motivoitunut asenne, lue lisää alta ja hae paikkaa pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
ICT-asiantuntijana pääset kehittämään ja ylläpitämään kumppaneille suunnattuja palveluja yhdessä tiimin kanssa. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja tehtäviisi kuuluu muun muassa ohjelmistoratkaisuiden kehitys kokonaisuudessaan sekä uusien toimintatapojen tai teknisten ratkaisujen määrittäminen. Tällä hetkellä meneillä olevassa eVäylä-hankkeessa kehitetään laajasti eri sidosryhmille tarjottavia palveluita niin sensorijärjestelmien, alustojen, kuin loppukäyttäjäpalveluiden osalta. ICT-asiantuntijana pääset myös itse vaikuttaa siihen, mihin osa-alueisiin tahdot työssäsi suuntautua. Voit työskennellä joko Helsingin tai Turun toimistolta käsin, minkä lisäksi joustava etätyö on mahdollista.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän meriliikenteen hankkeiden parissa
* Mahdollisuuden kehittää tulevaisuuden merenkulun logistiikan palveluita
* Innostavan ja kehittymistäsi tukevan työyhteisön

TYÖNKUVA

* Ohjelmistoratkaisuiden kehittäminen ja ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. ohjelmisto, ICT, tietoliikenne)
* Hieman aiempaa kokemusta ICT-järjestelmien kehittämisestä, ylläpidosta tai suunittelusta
* Sujuva englannin ja suomen kirjallinen ja suullinen taito


Merilogistiikan toimintakentän tuntemus katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet:


* Määrätietoinen ja ratkaisukeskeinen
* Yhteistyö- ja organisointikykyinen
* Kiinnostunut ICT- ja/tai sensorijärjestelmien kehittämisestä


Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki tai Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fintrafficin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fintrafficin meriliikenteenohjaus tarjoaa kauppamerenkululle ja muulle vesiliikenteelle alusliikennepalveluja sekä ylläpitää turvallisuusradiotoimintaa. Fintrafficin meriliikenteenohjaus valvoo meriliikennettä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Sen tehtävänä on varmistaa turvallinen ja sujuva meriliikenne sekä suojella meriympäristöä.
Fintrafficin meriliikenteenohjaus tiedottaa aluksia muusta liikenteestä ja aluksen turvalliseen kulkuun vaikuttavista seikoista, kuten sää- ja jääolosuhteista sekä turvalaitevioista. Lisäksi se ohjaa liikennettä ja antaa tarvittaessa navigointiapua. Fintrafficin meriliikenteenohjaus myös ylläpitää turvallisuusradiotoimintaa Suomen rannikolla sekä hätä- ja turvallisuusradiotoimintaa Saimaan alueella.
Fintrafficin meriliikenteenohjaus toimii tiiviissä yhteistyössä viranomaisten, satamien ja yhteistyökumppaneidensa kanssa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Fintrafficin meriliikenteenohjauksessa työskentelee noin 100 merenkulun ammattilaista ja Fintrafficin meriliikenteenohjaus on osa Fintraffic-konsernia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528724
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki