(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija CRM- ja asiakkuudenhallintajärjestelmien kokonaisuuteen
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Innostaako sinua kehittäminen? Löytyykö sinulta intohimoa ja rohkeutta kehittämiseen? Oletko taitava tiimipelaaja?

Haluatko olla mukana kehittämässä CRM-järjestelmää ja muita käytössämme olevia asiakkuuden hallintajärjestelmiä?

Haemme Palveluyhtiön ICT-kehitykseen asiantuntijaa CRM- ja asiakkuudenhallintajärjestelmien kokonaisuuteen. Tehtäviin kuuluu sovellusten kehittäminen projekteissa ja pienkehittämisen keinoin yhteistyössä liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Odotamme sinulta

Sinulla on käytännön osaamista CRM –järjestelmän kehittämisestä, Microsoft Dynamics-tuotteesta ja asiakkuuden hallinnan maailmasta ja kehittämisestä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Sinulla on myös kokemusta projektityöskentelystä eri rooleissa sekä kehitystöiden määrittelemisestä ja testaamisesta.
Olet innokas, mutta samanaikaisesti järjestelmällinen ja systemaattinen. Tykkäät tehdä työtä tiimissä, kannat oman vastuusi, omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet ratkaisukeskeinen.

Sinulla on suunnitelmallisuutta, ajankäytön hallintakykyä ja kykyä viedä läpi isojakin kokonaisuuksia. Toimit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti tehden itsenäisesti päätöksiä. Edellytyksenä on myös hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito.
Eduksi lasketaan ICT-alan koulutus, sekä kokemus ketteristä kehitysmenetelmistä, kuten SAFe, Scrum, Lean. Myös kokemus vakuutus- ja finanssialalta on plussaa.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään innostavien ja monipuolisten tehtävien parissa, jossa sinun on mahdollista kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi. Saat ympärillesi osaavan asiantuntijatiimin, jossa kehittymiseesi panostetaan. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja

Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Palvelujohtaja Susanna Eira 2.12 klo 13-14 tai 5.12 klo 10-11,
puh. 040-8237917
Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 16.12.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä