(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija A-Insinöörit Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Etsimme itsenäistä ja kehittymishaluista ICT-osaajaa monipuolisiin IT-tukitehtäviin asiakkaallemme A-Insinööreille. Roolissa tulet ratkomaan ongelmatilanteita, toimimaan suunnittelu- ja projektitoiminnan ohjelmistojen käyttötukena sekä asentamaan työasemia. Tulet pärjäämään työssä, jos sinulla on asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työote, nautit ongelmanratkaisusta ja työskentelet mielelläsi itsenäisesti. Mikäli sinulla on taustallasi vähintään 1-2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja koulutustaustaa esimerkiksi ICT- tai rakennusalalta, tämä työ voi olla sinua varten! Jos löysit itsesi kuvauksesta ja haluat päästä työskentelemään osana kansainvälistä rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitaloa, jatka lukemista ja hae jo tänään.
KUVAUS
Tehtävässä tulet toimimaan ohjelmistoasiantuntijana ja IT-tukena monipuolisissa ja vaihtelevissa tukitehtävissä. Työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi työasemien asentaminen ja vaihtaminen, ohjelmistoasennukset sekä yleinen ongelmanratkaisu lukuisten erilaisen järjestelmän parissa. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, vaan A-insinööreiltä saat tuen kehittymisellesi.

Tarjoamme


* Ison konsernin tarjoamat laajat edut sekä urakehittymismahdollisuudet
* Innostavan ja tukevan työyhteisön
* Monipuoliset työtehtävät
* Tilaa oppimisille ja kehittymiselle
* Nykyaikaiset työskentelytilat ja -välineet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Yleiset IT-tukitehtävät
* Suunnittelu- ja projektitoiminnan ohjelmistojen käyttötuki ja erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisu
* Työasema-asennukset ja -jakelu
* Mobiiliasennukset ja -jakelu
* Ohjelmistoasetukset, -paketoinnit ja -jakelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevantti ICT-alan koulutus tai kokemuspohja
* 1-2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen kielen taito


Katsomme eduksi tuntemuksen Office 365:stä, Microsoftin palvelintuotteista ja teknologioista, CAD- ja BIM-ohjelmistoista (esim. AutoCad, Tekla Structures) sekä ohjelmoinnista (esim. VBA, Python).

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen
* Ongelmanratkaisukykyinen
* Asiakaspalveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä A-Insinöörit puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää A-Insinööreistä täältä!