ICT-Asiakkuuspäällikkö, 4 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, tietohallinto
Vantaan Tietohallinto

Kielotie 14, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Tervetuloa mukaan perustamaan Vantaan uutta tietohallintoa!

Siirtyessämme uuteen tietohallinnon johtamisen malliin Vantaalla, haemme nyt Vantaan kaupungin tietohallintoon neljää (4) ICT-asiakkuuspäällikköä.

Olet palveluhenkinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Nämä ovat tarpeen haettavissa rooleissa toimialojen ja jatkossa palvelualueiden sekä Vantaan kaupungin omistamien yhtiöiden kanssa tehtävässä saumattomassa yhteistyössä. Osaat organisoida isojakin kokonaisuuksia ja viet tavoitteellisesti asiat loppuun saakka, yhteistyössä asiakkaiden, tiimin ja kumppaneiden kanssa. Johdat omaa vastuualuettasi itsenäisesti ja tehokkaasti. Tukena työssäsi sinulla on noin kymmenen hengen tietohallinnon johtamiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio, josta löytyy vahvaa ja monipuolista saamista ICT:n kentältä sekä tietohallinnon palveluita tuottava yhteistyökumppani, joka vastaa taktisen ja operatiivisen tason palveluiden tuotannosta.

ICT-asiakkuuspäällikön tehtävänä on johtaa asiakkaalle (toimialat / palvelualueet ja Vantaan kaupungin omistamat yhtiöt) tehtävää työtä tuottavuuden kehittämisen, investointien ja operatiivisen toiminnan suhteen. ICT-asiakkuuspäälliköltä odotetaan strategista, taktista ja operatiivista kyvykkyyttä kehittää asiakkaan palveluita asiakkaan toivomaan suuntaan.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta keskeisiä osaamisalueita ovat hyvä kyvykkyys muutosjohtamisessa, suunnitteluosaaminen, vahva ja monipuolinen IT-osaaminen sekä kokemus verkostotyöstä ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. ICT-asiakkuuspäälliköltä odotetaan asiakkaan toimintaympäristön ja -mallien ymmärtämistä.

Työn sisällöistä haettavissa tehtävissä painottuvat kaupungin tietohallinto-ohjelman ja asiakkaan strategian integrointi, asiakaskohtaisesti tehtävät ja päivitettävät digi- ja palvelusuunnitelmat. Tärkeänä osana ICT-asiakkuuspäällikön tehtävää ovat uusien palveluiden käyttöönotto sekä niihin liittyvä muutosjohtaminen.

Lisäksi toimintaan sisältyy mm. asiakkaan ICT-toimittajatapaamisia, asiakkaan toimintamallien uudistamistyötä, asiakkaan projektisalkun seuraamista sekä ohjausryhmätyöskentelyä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

 • Avoimen työilmapiirin
 • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
 • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus tehtäväalueen työtehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Laajaa kokemusta asiakkuudenhallinta- ja kehitystyöstä sekä taloudenhallintakykyä. Työssä menestyminen edellyttää kykyä kokonaisvaltaiseen strategialähtöiseen toiminnan ja prosessien ohjaukseen ja hyvää sidosryhmätyöosaamista.

Luemme eduksi: 

 • Toimintaympäristön (toimialat/palvelualueet ja yhtiöt) osaamisen 
 • Kokemuksen julkisisista kilpailutuksista 
 • Kokonaisarkkitehtuuriosaamisen 
 • Kokemuksen tiekarttojen laadinnasta 
 • Kokemuksen projektisalkun johtamisesta
 • Kokemuksen toimittajaohjauksesta 
 • Kokemuksen ohjausryhmätyöskentelystä 
 • ITIL-osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 4645,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 4

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Tietohallintojohtaja, Lampo Matti
P. 0401694802
matti.lampo@vantaa.fi
Tavoitettavissa ke 16.10.2019 klo 14-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot