(Poistunut julkaisusta)

ICT-asentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Asiakasyrityksemme on lähiverkkopalveluiden asiantuntija ja valtuutettu teleurakoitsija Turussa. Yritys palvelee kaikkia yritysasiakkaita Lounais-Suomen alueella. Palveluvalikoimaan kuuluu mm. kaapelien veto, liittimien asennukset, valokuitujen hitsaus, paneloinnit sekä standardien mukaiset mittaukset.

Etsimme nyt ICT-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää mm. valokuituhitsausta, parikaapeleiden kytkentää sekä muita huolto- ja asennustöitä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta kehittyä alansa ammattilaiseksi. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta se ei ole pakollista koska tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.