(Poistunut julkaisusta)

ICT- asentaja, kesätyö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Hei sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Haemme DNA:n tekniikan viihde -ja laajakaistayksikön kaapeli-TV osastolle ICT-asentajaa kesätöihin. Viihde- ja laajakaistapalvelut huolehtivat, että asiakkaidemme tv-kanavat näkyvät terävästi, laajakaista laulaa ja viihdepalvelut pelittävät.

Tulevan työkaverimme työtehtäviin kuuluu DNA:n tietoliikenneverkon huolto-, asennus ja ylläpitotyöt, sekä asiakashuoltokäynnit.

Odotamme sinulta taitoa jatkuvaan oppimiseen. Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tehtävään haetaan tietoliikenneasentajan tai muun soveltuvan alan opiskelijaa, jolla on tietotekniset valmiudet ja kyky itsenäiseen ohjeiden mukaiseen työskentelyyn. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja sinulla on positiivinen palveluasenne. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta antenni- tai kaapelitelevisiotekniikan parissa.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja turvallisuusselvitystä.

Viihdyt tiimissämme, jos olet innokas ratkaisemaan tietoliikenne haasteita. Tuemme työkavereidemme kehittymistä työtehtäviensä mukana, sillä koemme sen olevan ensiarvoisen tärkeää. Tuleva tiimisi on pitkän linjan ammattilaisista koostuva ryhmä. Tiimimme pääasiallinen tehtävä on huolehtia DNA:n verkon toimintakyvystä.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä jopa työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Johtajat ja esimiehet eivät istu omissa kerroksissaan, vaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa – näin ideoita on helppo viedä yhdessä eteenpäin.

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä ja työvuorot sijoittuvat klo 8-16 välille.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 29.2.2020 mennessä.

Terveisin, Teemu tiimeineen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Pietilä, teemu.pietila@dna.fi, puh. 044 044 1093