(Poistunut julkaisusta)

ICT-ARKKITEHTI
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme tietohallintoon Ilmalaan Helsinkiin
ICT-ARKKITEHTIÄ

Vastaat kokonaisarkkitehtuurimme kehittämisestä ja valmistelet sitä koskevia kehityssuunnitelmia toimialoittain nykytilasta tavoitetilaan pääsemiseksi. Arvioit toimialan käytössä olevia teknologioita ja prosesseja liittyen tietoon, informaatioteknologiaratkaisuihin ja ekosysteemeihin. Osaat analysoida prosesseja kriittisesti ja ehdottaa tietotekniikan mahdollistamia parannuksia. Viet kehityssuunnitelmien mukaiset aloitteet toimenpide-ehdotuksiksi digitalisaatio-ohjelman tiekartalle sekä tuet ohjelmien ja projektien läpivientiä.

Tehtävä edellyttää kokonaisuuksien hahmotuskykyä, aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Pidämme tärkeänä myös innokkuutta ja sitoutumista julkishallinnon toimintaympäristössä työskentelyyn. 

Edellytämme hakijalta vähintään ammattikorkeakoulutasoista ICT-alan tutkintoa tai vahvaa ammatissa hankittua pätevyyttä. Edellytämme myös kokemusta prosessien ja tietoarkkitehtuurin kuvaamisesta sekä niihin liittyvien työkalujen käytöstä, IT-infrastruktuuriin liittyvien teknologioiden tuntemusta, kokemusta projektien johtamisesta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Sirpa Joukainen, puh. 050 430 9510. Sirpa on parhaiten tavoitettavissa ma 16.3. klo 12.00-13.30, pe 20.3. klo 9.00-11.00 ja ti 24.3. klo 14.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään viimeistään su 29.3.2020.