(Poistunut julkaisusta)

ICT-arkkitehti
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

SoteDigi Oy hakee palvelukseensa

ICT-ARKKITEHTIA

Tehtävänäsi on osallistua integraatiot ja yhteentoimivuus-hankkeen kehitykseen. Etsimämme henkilö on kehitysmyönteinen, eri yhteistyötahojen kanssa samaa kieltä puhuva arkkitehtuuriosaaja, jolla on kyky ymmärtää ja muuntaa toiminnan kehittämisen tarpeet ratkaisuiksi. Integraatioista ja yhteentoimivuudesta vastaavan arkkitehdin vastuulla on rajapintojen suunnittelun ja toteutuksen ohjauksen lisäksi myös sote-standardoinnin jakelun suunnittelu ja osaamisen koordinointi. Lisäksi toimit tarvittaessa kehitystehtävissä, hankkeissa ja projekteissa asiantuntijana, joten osaat pitää langat käsissäsi ja saattaa asioita maaliin. Et siis ole vain ideanikkari ja visionääri vaan myös toteuttaja ja tekijä. Tehtävässä tarvitaan teknistä osaamista ja kokemusta sekä laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Pystyt myös tarvittaessa toimimaan mentorina junioriarkkitehdille sekä  arkkitehtuurimenetelmien että SoteDigin toimintaympäristön ja arkkitehtuurin osalta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (yliopisto tai AMK) tai tehtävää vastaava työkokemusta. Sinulla on teknisen osaamisen lisäksi aiempaa kokemusta vaativista kehitys- ja suunnittelutehtävistä sekä laajojen hankkeiden läpiviennistä arkkitehtuurin osalta. Hallitset eri rajapintateknologiat (mm. HL7 standardit) ja sinulla on kyky suunnitella rajapintoja ja kuvata integraatioita sote-toimialalla sekä laatia kattavia kokonaisarkkitehtuurin nykytilakuvauksia, viite- tai kohdearkkitehtuureja.  Työssä tarvitaan myös käytännön kokemusta prosessien mallinnuksesta ja kehittämisestä sekä tieto-, tietojärjestelmä- tai teknisestä arkkitehtuurista sekä ratkaisu- tai kokonaisarkkitehtuurimenetelmien soveltamiskykyä (mm. JHS 179, TOGAF). Arvostamme kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä sekä hyvää dokumentointi- ja visualisointikykyä.  Tässä keskeisessä roolissa painottuvat arkkitehtuuriosaamisen lisäksi hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot.

Lisäksi arvostamme sosiaali- ja terveydenhuoltotoimialan erityispiirteiden tuntemusta , ymmärrystä sote-standardoinnista, kokemusta palvelumuotoilusta ja käyttäjälähtöisestä suunnittelusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 20.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenny Vuollet puh. 050-4147545 tai Jani Harju, puh. 040 823 0779.