(Poistunut julkaisusta)

ICT-arkkitehti
Helsingin kaupunki, Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Talous- ja suunnitteluosasto, Tietohallinto

Työavain 47-69-19
Haku päättyy 19.08.2019 klo 16:00
Työpaikan osoite: 00530 Siltasaarenkatu 18-20

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin tavoitteena on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Kaupungin digitalisaatio-ohjelman keskeisenä tavoitteena on luoda kyvykkyys kaupunkilaisten proaktiivisempaan ja henkilökohtaisempaan palvelemiseen. Digitalisaatio-ohjelman keskeiset kehittämisalueet ovat digitaaliset kaupunkilaispalvelut sekä data, tekoäly ja robotisaatio. Ohjelman toimeenpano näillä alueilla edellyttää uusien kaupunkitasoisten ratkaisujen toteuttamista. ICT-arkkitehdin tehtävänä on suunnitella näille kehittämisalueille kaupungin tavoitearkkitehtuuriin ja pilviteknologioihin perustuvat ratkaisuarkkitehtuurit ja ohjata hankkeiden ja projektien ratkaisusuunnittelua ja -toteutusta. Tehtävä on kriittinen ohjelman toimeenpanon onnistumisen näkökulmasta.

Haemme tietohallinnon ohjaustiimiin ICT-arkkitehtiä.

ICT-arkkitehtinä tulet osallistumaan kaupungin tavoitearkkitehtuurien suunnitteluun digiohjelman kärkialueille ja tehtävänäsi on suunnitella yhdessä muiden asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa uuden ajan digitaalisten kuntalaispalvelujen sekä data-, tekoäly- ja robotisaatiototeutusten tietotekniset ratkaisut. Edistät käyttäjälähtöistä palvelukehitystä ja avointa ja ketterää kulttuuria. Toimit luontevasti osana eri alojen asiantuntijoiden muodostamaa verkostoa ja jaat oman alasi osaamista avoimesti tiimissä ja koko organisaatiossa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ICT-arkkitehtuurien kehittämisestä suuressa organisaatiossa, kokemusta modernien digipalvelujen ratkaisujen suunnittelusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme laaja-alaista ICT-osaamista, kokemusta verkostojohtamisesta ja muutosjohtamisesta sekä julkishallinnon tuntemusta.

Tarjoamme suuren työantajan edut ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.
Tehtävä on vakinainen ja se täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Hakuaika päättyy 19.8.2019 klo 16.00. Jätä hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Palkkaus

4700 e/kk

Työaika

36,75 h/vko

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tietohallintopäällikkö Kari Miskala, 050 593 0955, kari.miskala@hel.fi, ke 14.8. klo 14-15 ja pe 16.8. klo 9-10

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.