(Poistunut julkaisusta)

ICT-arkkitehti
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme Helsinkiin Pitäjänmäen pääkonttorillemme

ICT-arkkitehtia

Realia Group -konsernissa toimii useita liiketoimintayksiköitä, joiden tueksi konsernin tietohallintoyksikkö tekee laaja-alaisesti kehitystehtäviä. ICT-arkkitehtina pääset mukaan monipuolisiin kehityshankkeisiin, kuten teknologiaprojekteihin, sovellusprojekteihin sekä liiketoimintaprosessien kehittämisen projekteihin. Tehtävän myötä saat hienon mahdollisuuden olla kehittyvässä ympäristössä, tukea yritystä toimenpiteissä, mutta kasvattaa myös omaa osaamistasi usealta osa-alueelta.

Tehtäviisi kuuluvat liiketoimintayksiköitä tukevien kehitystarpeiden kerääminen ja jalostaminen kehitysaihioiksi. Käyt jatkuvaa vuoropuhelua liiketoimintojen kanssa heidän tarpeistaan ja odotuksistaan, tuet heitä kehitysaihioiden priorisoinnissa ja teet yhteistyötä projektipäälliköiden kanssa projektiehdotusten luomiseksi. Osana tätä ketjua tunnistat ja kuvaat alustavasti prosesseja, teet arkkitehtuurimuutosten vaikutusarviointia, lasket projektiehdotuksen business casen ja osallistut alustavan projektisuunnitelman luontiin. Tärkeä osa tehtäviäsi on myös arkkitehtuuridokumentaation hallinta ja arkkitehtuuritoiminnan kehittäminen yhteistyössä muun ICT-organisaation kanssa.

Sinulla on jo hankittua kokemusta ICT-arkkitehdin tehtävistä, tai kykenet osoittamaan osaamisesi vastaavien tehtävien parissa. Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva koulutustausta tekniseltä alalta, ICT-arkkitehtuuriin liittyvät sertifikaatit katsotaan eduksesi. Myös kiinteistöalan järjestelmäosaaminen on sinulle eduksi. 

Tehtävässä tarvitaan vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä suunnitelmalliseen ja organisoituun työskentelyyn. Kokemuksesi tuoman varmuuden kautta kykenet esittämään oikeita kysymyksiä ja perustelemaan näkemyksesi. Olet todellinen tiimityöskentelijä ja jaat tietoa avoimesti muille.    

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset kehittämään niin työvälineitä kuin toimintatapojakin. Pääset osaksi Realian kasvavaa ja kehittyvää konsernia, jossa työtäsi tukee ammattitaitoinen tiimi. 

Hae tehtävää 23.9.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7041f7a0. Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Pulkkinen ke 5.9.2018 klo 12-13 ja ma 17.9.2018 klo 12-13, puh. 050 651 51.