(Poistunut julkaisusta)

ICT-arkkitehti
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Meillä tehdään mielenkiintoisia projekteja ja parempaa maailmaa. Meillä viihdytään. Haemme nyt tietohallintoon Helsinkiin

Infrasta innostunutta ICT-arkkitehtiä

jonka päävastuulle kuuluvat kiinteistö-ICT-liitännäiset ratkaisut ja palvelut. Näihin lukeutuvat esimerkiksi tietoliikenne-, tulostus-, valvontakamera- ja AV-ratkaisut. Keskitetyssä ja liiketoimintalähtöisessä Tietohallinto-yksikössämme tuotamme palveluja vahvasti yhdessä kumppanien kanssa, eli käytännössä työsi on enemmän koordinointia ja suunnittelua, kuin vaikkapa BGP-reitityksen konffaamista. Ei silti haittaa, mikäli ymmärrät mitä vastuualueeseen liittyvät akronyymit käytännössä tarkoittavat.

Organisatorisesti olet osa infrapalvelut-tiimiä, joka vastaa pörssiyrityksemme perustietotekniikkapalveluista. Kollegoiden kanssa pääset sparrailemaan myös mm. päätelaite- ja kapasiteettipalveluihin liittyvistä asioista, toisinaan Ruotsin ja Venäjän ICT-asiantuntijoidenkin kanssa. Yrityksessämme on meneillään ja mietinnässä erilaisia IoT:hen liittyviä hankkeita ja julkisia pilvipalveluja (Azure, AWS) hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. Kiinnostus ja ymmärrys tällaisia teknologioita kohtaan on plussaa.

Olet hankkinut monipuolista kokemusta ja/tai koulutusta erilaisiin ICT-ratkaisuihin liittyen ja luonteeltasi olet palveluhaluinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Et pelkää uusia haasteita tai ihmisten kanssa toimimista, vaikka tehtävän hoitaminen edellyttääkin itsenäistä työtä ja vastuunkantoa. Säännöllistä matkustamista ei ole luvassa, mutta toisinaan on tarpeen jalkautua kentälle, eli muihin toimipisteisiin.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja kokonaisvastuun valtakunnallisesta kiinteistö-ICT-ympäristöstä mielenkiintoisessa monialayrityksessä, jonka työntekijöistä vähintään kolme neljästä suosittelisi meitä työnantajana. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Yli 90 prosenttia L&T:n väestä pitääkin työtään merkityksellisenä. Hakuaika päättyy 25.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 13.2 ja perjantaina 23.2. klo 9-11 välisenä aikana ICT-päällikkö Mikko Nyman p. 050 5989711.