(Poistunut julkaisusta)

ICT-AMMATTILAINEN
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haussa ICT-ammattilainen
Etsimme asiakasyrityksellemme ICT-tiimiin vahvistusta. Jos ymmärrät Windows-palvelinten päälle ja hanskaat modernit matkapuhelimet ja työasemien käyttökuntoon laiton, sekä omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, olet etsimämme henkilö!

----------

Tarjolla on pitkäaikainen työ kymmenien Windows-palvelimien ylläpidossa ja työasema-käyttäjien päivittäisessä ICT-tuessa Lahden keskustassa. Asiakasyrityksemme on pitkäikäinen ja vakaa, suuri lahtelainen perheyritys, joka panostaa henkilöstönsä kehittämiseen ja yrityskulttuurin vahvaan nykyaikaistamiseen. 

---------- 


Odotamme  työnhakijoilta:

  • ICT-alan koulutusta tai vahvaa itseopittua osaamistaustaa
  • Aiempaa kokemusta Windows-palvelinten ylläpidosta
  • Hyvää paineensieto- ja joustamiskykyä
  • Hyvää ongelmanratkaisutaitoa

Eduksi katsotaan myös hyvä englanninkielentaito ja kyky tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, sekä kyky hahmottaa ongelmia puhelimessa.

Myös koulutus ja/tai ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ja CV:si ohessa olevasta sivuilla olevasta linkistä tai suoraan sähköpostilla jukka.ahman@smilepalvelut.fi


Hakuaika päättyy 15.7.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.

----------Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jukka Åhman
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 438 0113
jukka.ahman@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi