(Poistunut julkaisusta)

ICT-alan osaaja patenttiasiamieheksi, kokoaikainen, Kolster Oy, Oulu
Kolster Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Oletko diplomi-insinööri tai teknistä alaa opiskellut filosofian maisteri, konetekniikan, sähkötekniikan tai tietotekniikan alalta, jota kiinnostaa työpaikka uusimman teknologisen tutkimuksen ja innovaatioiden parissa? Pidätkö teknisestä kirjoittamisesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ICT-alan osaaja patenttiasiamieheksi!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Kolster Oy:lle, ICT-alan osaajaa patenttiasiamieheksi vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

  

Patenttiasiamiehenä autat Kolsterin asiakkaita suojaamaan heidän keksintönsä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten keksintöjen pariin monipuolisessa ja itsenäisessä työroolissa. Tuet työlläsi niin alueellisia kuin kansainvälisiä organisaatioita heidän liiketoiminnan turvaamisessa. Voit lähteä oppimaan patenttiasiamieheksi ICT-alan taustalla, olitpa sitten kokenut tekijä tai opinnoista vastavalmistunut. Työ on teknis-juridista, mutta juridisen puolen osaamisen sinulle opettaa Kolster.

 

Kolster Oy Ab on immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Kolsterin palveluksessa on yli 100 IPR-alan asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa. Laaja asiakaskunta maailman suurimmista yrityksistä toimintansa alkuvaiheessa oleviin paikallisiin startup-yrityksiin antaa asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja kehittyä IPR-ammattilaisena. Kansainvälisyys on vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassa. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa https://kolster.fi.

 

Pääasialliset tehtävät

 • Patenttiprosessien hoito tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja virastojen kanssa
 • Laadit patenttihakemuksia, huolehdit niiden käsittelystä maailmanlaajuisesti ja toimit tarvittaessa asiantuntijana mahdollisissa ongelma- ja riitatilanteissa
 • Hankit, kasvatat ja ylläpidät uusia ja olemassa olevia asiakkuuksia

 

Odotamme sinulta

 • Teknistä tai luonnontieteellistä korkeakoulututkintoa, vaihtoehtoisesti voit olla myös opintojesi loppuvaiheilla
 • Hyviä viestintätaitoja asiakasrajapinnassa ja patenttiprosessin hoidossa
 • Nopeaa oppimiskykyä, hyvää paineensietokykyä sekä järjestelmällistä ja jämäkkää työotetta
 • Osaat ilmaista asiat täsmällisesti suomen ja englannin kielellä

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Tulla erittäin mielenkiintoisen ja spesifin alan asiantuntijaksi saaden rooliisi vastuuta sekä joustavuutta
 • Päästä työskentelemään aivan uusimpien teknisten keksintöjen parissa
 • Päästä erittäin laadukkaaseen alan perehdytykseen sekä päästä suorittamaan auktorisoidut pätevyydet alalla toimimiseen
 • Kehittyä kannustavan työtiimin tuen ja sinulle nimetyn tutorin avustuksella
 • Tulla mukaan kehittyvään työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä sisäisiin prosesseihin että asiakastyöhön

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 14.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sovittavissa. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut asiakaskasyrityksen puolesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.