(Poistunut julkaisusta)

ICMT Teknologia-arkkitehti
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Istekki Oy hakee ICMT teknologia-arkkitehteja Palvelusuunnittelu -ryhmään.

Tehtävässäsi suunnittelet ja kuvaat Istekin toimintasektorille teknologia-arkkitehtuuria Palvelusuunnittelu -ryhmässä. Ryhmän päätehtävänä on suunnitella uusia ratkaisuja ja palveluita asiakasomistajiemme käyttöön. Laadukkaalla suunnittelulla varmistamme, että palvelumme vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

ICMT teknologia-arkkitehtina luot ja kuvaat teknologisia raameja, joiden puitteissa Istekin palveluita voidaan suunnitella ja tuottaa. Suunnittelussa otat huomioon olemassa olevan ja tiedossa olevan uuden teknologian sekä yhdistät uuden toiminnallisiin tarpeisiin.

Roolissasi valmistelet esityksiä arkkitehtuurin kehittämisestä mm. omistaja-asiakkaillemme, järjestelmäomistajille sekä johdolle. Edellytämme sinulta näyttöjä arkkitehtuurityöstä, laajaa osaamista ICT-toimialalta ja hyvää dokumentointikykyä. Odotamme sinulta, että kehität aktiivisesti toimintaamme.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa monimuotoistenkin ICT-järjestelmien nykytilaa ja kykyä kuvata siitä tarpeiden mukainen ja kokonaisuuden kannalta toimiva ratkaisu. Tehtävän luonne edellyttää valitulta henkilöltä erityisesti vastuuntuntoista ja huolellista otetta työn suorittamiseen. Olet hyvä viestimään työsi edistymisestä sidosryhmillesi. Lisäksi odotamme sinulta omatoimista työotetta, ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitoja, vahvoja asiakaspalvelutaitoja sekä rakentavaa yhteistyötä läpi organisaation.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokemusta, taitoja ja tietoja seuraavista osa-alueista

  • ICT-arkkitehtuuri
  • Ryhmä- ja tiiminjohtaminen
  • ICT-ympäristöt ja teknologiat
  • Palveluiden kokonaisymmärtäminen
  • Asiakaspalvelu
  • Kirjallinen dokumentointi MS-tuotteilla
  • Kommunikointi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen sekä englannin kielellä
  • Hyvä tietämys teknisestä suunnittelusta

Tarjoamme työntekijälle haastavia tehtäviä Sote- ja maakunta uudistuksen digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa, merkityksellisen työtehtävän ja hyvän talon tehdä työtä. Tehtävässä työpisteen sijainti on Kuopio, Jyväskylä tai Tampere sopimuksen mukaan.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietojen antajat (nimet, yhteystiedot, ajankohta, muuta)

ryhmäpäällikkö Jyri Hakkarainen, puh: 040 808 0894 tai sähköpostitse jyri.hakkarainen@istekki.fi

Hakuaika: 05.11.2018 - 18.11.2018 23:59