(Poistunut julkaisusta)

IBX Facility Technician / LVI-asentaja
Equinix (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Equinix (Finland) Oy on Suomen johtava konesalipalveluiden tarjoaja. Equinix tuottaa asiakkailleen korkean tason konesalipalveluita ympäri maailman. Equinix-konsernissa on töissä yli 8 000 alan ammattilaista, joiden ydintehtävä on varmistaa konesalien jatkuva toiminta ja turvallisuus. Asiakaskeskeinen ajattelu on kaiken toimintamme lähtökohta.

Haemme tekniseen yksikköömme IBX Facility Technician tehtävään viisi uutta osaajaa. Olemme kasvaneet viime vuosina nopeasti, ja laajennamme toimintaa edelleen jatkuvasti. Teemme töitä yhteisvoimin toisia auttaen ja hyvässä hengessä, huumoria unohtamatta. Teknisessä yksikössä työskentelee 16 alan huippuammattilaista. Suomen päätoimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä ja konesalimme pääkaupunkiseudulla. 

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtoehtoisia polkuja kehittymiselle ja uralle. IBX Facility Technician tehtävä on loistava mahdollisuus kasvattaa konesali- ja teollisuustuotannon osaamista. Tarjoamme henkilöstölle jatkuvat koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

IBX Facility Technician valvoo Equinixin järjestelmistä tulevia hälytyksiä ja suorittaa korjauksia, perusparannuksia, huoltoa ja asennuksia Equinixin Suomen konesaleissa. Tehtäviin kuuluu mm. konesalien tarkastuskierrokset, sähkö- ja telekaapelien asennukset, suodattimien vaihdot, rakennustekniikan valvonta ja konesalin infrastruktuurin ylläpito. Tehtävä on kolmivuorotyötä ja vuorossa liikutaan Equinixin huoltoautolla. Tehtävä edellyttää kykyä yksin- ja tiimityöskentelyyn. Laitteistojen huolto- ja korjaustoimet tehdään yhteisvoimin kollegoiden kanssa. Teknikon ensisijainen tehtävä on hälytysten seuranta ja vikoihin reagointi.

Olet hyvä teknisessä ongelmanratkaisussa sekä pystyt ratkaisemaan ongelmat itsenäisesti että kykenet toimimaan rauhallisesti paineen alla. Olet luonteeltasi positiivinen ja huolehdit osaltasi työturvallisuus-, laatu- ja turvallisuusmääräysten noudattamisesta. Olet innokas oppimaan uutta, ja olet kiinnostunut kiinteistötekniikasta ja 24/7 tuotantokriittisistä LVIS- ja automaatioratkaisuista. 

Edellytyksemme:

  • Valmiutta keskeytymättömään kolmivuorotyöhön
  • Suullinen suomen- ja englanninkielen taito
  • Nuhteeton tausta, koska asiakasprojektimme edellyttävät usein turvallisuusselvityksen tekemistä  
  • Joustavuutta, paineensietokykyä ja hyvää huumoria
  • Ajokortti B 
  • Talotekniikan koulutus

Eduiksi katsomme:

  • Työkokemus teollisuus- tai konesalitoiminnasta 
  • Sähkö- tai kylmäpätevyydet

 

Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Voit jättää hakemuksesi tästä.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostilla: Joonas Haikala, BMS & Operations Control Manager joonas.haikala@eu.equinix.com 040 836 5585