(Poistunut julkaisusta)

IAM-kehityspäällikkö
SOK, SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

​Onko identiteetinhallinta leipälajisi ja intohimosi päästä kehittämään siihen liittyviä palveluita ja ratkaisuja? Sujuuko sinulta IAM-hankkeiden läpivienti ja Azure AD on tuttu työkalu? Jos tunnistat näistä itsesi, jatkathan lukemista, sillä tämä tehtävä lienee juuri sinua varten!

SOK IT-kehitys tuottaa tietotekniikan hyödyntämiseen tarvittavia palveluita ja ratkaisuja koko S-ryhmän liiketoiminnan käyttöön. IT Tuotantopalvelut -yksikössä toteutamme, ylläpidämme ja tuemme myös S-ryhmän identiteetinhallintaan liittyviä IT-palveluita.

IAM-kehityspäällikkönämme tulet vastaamaan S-ryhmän identiteetinhallintaan liittyvien palveluiden kehityksestä, tuotannosta ja ylläpidosta. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi toimii osaava joukko muita asiantuntijoita. Tilamme sijaitsevat Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa.

Mitä elementtejä tehtäväsi pitää sisällään?

Tehtävässäsi vaikutat S-ryhmän identiteetinhallinnan ratkaisuihin kehittämällä ja tuottamalla liiketoiminnan edellyttämiä pääsynhallinta- ja identiteettipalveluja. Tehtäväsi on koko ryhmätasolla merkittävä, sillä identiteetinhallinta ja sen kehittäminen ovat keskeinen ja kriittinen osa järjestelmähankkeitamme. Käytännössä siis tehtävässäsi olet mahdollistamassa järjestelmäkehitystämme.

Määrittelet yhdessä liiketoiminnan kanssa pääsyn- ja identiteetinhallinnan tarpeita ja konkretisoit nämä tarpeet edelleen järjestelmäkehitysprojekteiksi yhdessä järjestelmätoimittajiemme kanssa. Vastaat kehityshankkeiden etenemisestä ja varmistat sujuvan tiedonkulun sekä omassa yksikössäsi, että liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien suuntaan.

Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen 11 henkilön tiimi, josta löytyy monipuolista osaamista. Tiimimme vastaa niin laite-, työasema-, pos-, kuin mobiililaitepalveluista, sekä työasemien lähitukipalveluista, 365-tuottavuustyökaluista sekä viestintäratkaisuista. Tietenkään identiteetinhallintaa unohtamatta.

Parhaillaan käynnissä olevia kehitysprojektejamme ovat muun muassa S-ryhmän työntekijöiden sähköistä identiteettipalvelua ja digitaalisia työvälineitä kehittävät projektit, joihin nyt etsimme lisää asiantuntemusta.

Mitä meillä on sinulle tarjota?

Haastava ja mielenkiintoinen työympäristö. Työympäristösi on kokoluokaltaan liioittelematta Suomen suurimpia, ja Suomen johtavan kaupparyhmän IT-ympäristön monet muuttujat takaavat työn mielekkyyden ja sen, että työ pysyy haastavana.

Mahdollisuus kehittyä. Meillä löydät varmasti edestäsi kaikki mahdolliset IAM-asioiden variaatiot, ja pääset kartuttamaan laajaa osaamista. Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntemustasi huippuluokan IAM-osaajaksi.

Kovatasoinen tiimi. Tiimimme koostuu erittäin ammattitaitoisista osaajista, jotka tukevat sinua tehtävässäsi. Sinulle tulevat tehtävässäsi tutuksi myös useat teknologiatoimittajamme.

Suuri vaikuttavuusalue. Tehtävässäsi vaikutat koko ryhmätason kehitykseen ja tätä kautta miljoonien ihmisten arkeen. Pääset myös tehtävässä mukaan kehittämään meidän toimintatapojamme, joten kädenjälkesi on liioittelematta suuri.

Tarjoamme myös kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Mitä sinulta odotamme?

Parhaat edellytykset tehtävässä menestymiselle antaa osaamisesi Azure Active Directorysta sekä muu Active Directory -osaaminen; lisäksi tämän ominaisuuksien ja mahdollisuuksien (SSO, MFA) tuntemus. Sinulla on kokemusta IAM-hankkeiden läpiviennistä, sekä kykyä ottaa vastuuta projektien etenemisestä ja ohjata toimittajiemme työskentelyä. Sinulta sujuu myös dokumentointi.

Tunnet yleisimmät Single Sign On -teknologiat ja sinulle on kertynyt osaamista myös Azure Cloud käyttäjähallinnasta. Olet henkilönä asioita eteenpäin draivaava, ja varustettu positiivisella asenteella sekä erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla. Tarvitset tehtävässä myös hyvää englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta Office 365 -palveluista sekä Office 365:n ja verkon tietoturvasta
  • Kokemusta verkkoteknologioista
  • Projektityöosaamista
  • Kokemusta IAM:n soveltamisesta liiketoiminnan tarpeisiin
  • IAM-tuoteosaamista (esim. Okta)
  • Azure-osaamista

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.4.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Jorma Mustonen. Jorman tavoitat puhelimitse numerosta 010 76 82277 tai sähköpostitse osoitteesta jorma.mustonen@sok.fi