IAM-asiantuntija Samlinkille Espooseen
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Etsimme Samlinkin huipputiimiin asiantuntijaa vahvistamaan käyttäjä- ja käyttövaltuushallinnan (IAM = Identity and Access Management) yksikköä. Jos sinulla on soveltuva korkeakoulutausta, jonkin verran vastaavaa työkokemusta sekä kiinnostusta kehittyä lisää, tartu mahdollisuuteen ja jätä hakemus linkistä!
KUVAUS
IAM-asiantuntijana (Identity and Access Management) pääset tekemään monipuolisesti tehtäviä käsittäen kokonaisvaltaisesti identiteettihallinnan prosessit sekä niihin liittyvät monipuoliset operatiiviset tehtävät. Työssäsi pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin, joita Samlink toimittaa asiakkailleen, ja joissa keskeisenä osana on huolehtia tietoturvallisista ratkaisuista ottaen huomioon myös niin liiketoiminnalliset prosessit kuin yritysten politiikat ja paikallinen lainsäädäntö.

Samlink on myös tällä hetkellä uusimassa käytössä olevaa IAM-ratkaisua, joten sinulla on nyt hyvä mahdollisuus päästä mukaan kehittämään täysin uutta ja oppimaan samalla uusia asioita.

IAM-prosessien lisäksi päiväsi täyttävät monipuoliset operatiiviset tehtävät, joissa hallitset useita työkaluja sujuvasti sekä annat tukea niin 1. tason tukitiimeille sekä asiakkaille. Työtaakka jakautuu liiketoimintaprosessien ja tietoturvan tehtävien välillä. Teknisten tehtävien lisäksi teet myös dokumentaatiota, tuotat esityksiä sekä edustat asiakkailla.

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi osana huipputiimiä! Samlink tukee työntekijöidensä kehitystä ja erikoistumista heidän kiinnostuksensa mukaan. Osaamisesi luotetaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa oppimistasi tukee kaksi kokenutta IAM Specialistia.
TYÖNKUVA

* Tietoturvallisten operaatioiden hoitaminen eri IAM työkaluilla
* Tikettien vastaanottaminen eri sidosryhmiltä ja niiden ratkominen (2. tason tuki)
* Valtuutusten ja varmenteiden tekeminen (PKI-arkkitehtuuri) sekä valvonta
* Asiakasprojekteihin osallistuminen sekä muu asiakasratkaisujen suunnittelu ja toimittaminen
* IAM-näkökulmasta tukena toimiminen niin 1. tason tuelle että ohjelmistokehittäjille
* Dokumentaatio ja esitysten tuottaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta (AMK/yliopisto)
* Ymmärrys tietoturvasta ja identiteetin hallinnan prosesseista, sekä aito kiinnostus oppia lisää (PKI arkitehtuuri, sertifiikaatit, ISF, GDPR)
* Vastaavaa työkokemusta esimerkiksi opintojen ohesta tai valmistumisen jälkeen
* Osaamista IAM-teknologioista ja tuotteista (esim. Forgerock, IBM, Efecte, CA toimittajat)
* Kehitys- ja scriptaus -osaaminen (esim. PHP, Java)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan kyvykkyys työskennellä pilvipalvelujen parissa.

Etsimämme henkilö on:


* Innokas oppimaan
* Rohkea
* Kunnianhimoinen ja motivoitunut työntekijä
* Kykeneväinen haastavampaankin asiakastyöhön


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika, liukuvat työajat, etätyömahdollisuus
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Samlinkin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuuskysely sekä hänen kanssaan allekirjoitetaan vaitiolositoumus (NDA).
MUUTA TIETOA
Oy Samlink Ab on oman alansa moniosaaja; haastavien tietojärjestelmien ratkaisu- ja palvelutoimittaja ja taloushallinnon ammattilainen. He mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Edelläkävijöiden kumppanina Samlink tekee yhteistyön luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400574
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo