(Poistunut julkaisusta)

Hyvinvointijohtaja / Hollolan kunta
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020


Onko saappaissasi kasvunvaraa?

Haemme hirveen ihanaan Hollolan kuntaan yhteistyökykyistä

Hyvinvointijohtajaa

johtamaan suurinta palvelualuettamme, johon kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus sekä vapaa-aikapalvelut (kirjasto-, kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja maahanmuuttopalvelut).

Hyvinvoinnin palvelualueella työskentelee noin 600 henkilöä ja sen nettobudjetti on 46 miljoonaa euroa. Ammattitaitoisessa lähitiimissä sinulla on kuusi henkilöä, jotka toimivat hallintopäällikön, varhaiskasvatuspäällikön, vapaa-aikapäällikön, perusopetuksen rehtorin (2) sekä erityisopetuksen rehtorin tehtävissä. Vastaat hyvinvoinnin palvelualueen kokonaisuuden johtamisesta johdonmukaisesti sekä pitkäjänteisesti ohjaamalla, ohjeistamalla ja valvomalla sekä kehittämällä toimintaa siten, että palvelut tuotetaan Kuntalain sekä alkuvuodesta 2020 tehtyjen palveluverkkopäätöstemme mukaisesti. Kuulut Hollolan kunnan johtoryhmään, toimit hyvinvointivaliokunnan esittelijänä ja teet tiivistä yhteistyötyötä palveluyksikköjemme sekä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa johtamiskokemusta, arvostamme rehtorin pätevyyttä sekä kunta-alan monipuolista tuntemusta. Työskentelyotteeltasi olet tavoitteellinen ja toimeenpanokykyinen, pystyt erottamaan olennaiset asiat kokonaisuuksista. Olet hyvä henkilöstöjohtaja, jolle on ominaista edistää useita asioita samanaikaisesti. Vahvat viestintä- ja esiintymistaidot ovat tärkeitä hyvinvoinnin palvelualueen esittelijänä sekä erilaisten sidosryhmiemme kanssa toimiessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Hyvinvointijohtajana sinulla on todelliselta näköalapaikalta vahvat vaikuttamismahdollisuudet kuntamme hyvinvoinnin kehittämistyöhön – aina vauvasta vaariin.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat ja kunnanjohtaja Päivi Rahkonen puh. 044 780 1400 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 7008161. Lisätietoja Hollolan kunnasta: www.hollola.fi

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi 19.1.2021 klo 15.00 mennessä.