(Poistunut julkaisusta)

Hyvinvointiasiantuntija, myyjä
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Oletko aina haaveillut työstä liikunta- ja hyvinvointialalla? Haluatko motivoida ihmisiä liikunnan pariin ja oppia samalla uutta myynnistä sekä työskennellä alan parhaassa työpaikassa? Oletko energinen, kilpailuhenkinen ja kiinnostunut liikunnasta?

Jos vastasin kyllä, olet etsimämme henkilö Fressi Leppävaaran myyntitiimiin Espooseen hyvinvointiasiantuntijaksi!

Tärkeää on, että haluat menestyä, auttaa asiakkaita ja tehdä työtä jolla on merkitystä. Lisäksi muutaman vuoden kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi.

Tehtävänäsi on aktiivinen uusasiakashankinta liikuntakeskuksessamme. Työtehtäviisi kuuluu mm. uusien asiakaskontaktien luominen, tapaamisten sopiminen puhelimitse sekä palveluidemme esittely liikuntakeskuksessamme.

Viikottainen työaika on 40h/vko. Työ on iltapainotteinen (työaika ma-pe klo 10-20 välillä sekä tarvittaessa lauantaisin).

Liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävä ei sisällä asiakaspalvelua asiakaspalvelutiskillämme.

Tarjoamme sinulle mukavan kokopäiväisen työn ja kivan työympäristön lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaukseesi sekä tietysti treenioikeuden kaikkiin Suomen Fresseihin!

Hae mukaan vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme jo tänään!

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

 

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 28 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.