(Poistunut julkaisusta)

Hyvinvointiasiantuntija, myyjä Iso Omena
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Oletko asiakaslähtöinen myyntitykki, joka luo positiivista energiaa ympärilleen? Haluatko olla osana innostavaa ja nopeatempoista työympäristöstä, jossa nautitaan tavoitteellisesta työstä sekä onnistumisista? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana kotimaisessa hyvinvointikeskusketjussa. Mikäli olet myyntihenkinen ja haluat työskennellä inspiroivien työkavereiden parissa edistäen asiakkaidemme hyvinvointia, lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme uutta myyntihenkistä työkaveria, jolta löytyy tunneälyn ja hyvien kuuntelutaitojen lisäksi rakkaus hyvinvointia ja liikunnallista elämäntapaa kohtaan. Hyvinvointiasiantuntijana kehität taitojasi itsesi johtamisessa, kuuntelemisessa ja myynnissä, matkalla asiantuntijaksi tukenasi on koko Fressin tiimi.
Vastuullasi on uusasiakashankinnan lisäksi yhteistyöt paikallisten yritysten sekä yrityssopimusten solmiminen. Luot uusia asiakaskontakteja, sovit tapaamisesi puhelimitse ja autat asiakkaan alkuun hänelle parhaaksi soveltuvalla tavalla hyvinvointikeskuksessamme. Tärkeintä on halu menestyä sekä tehdä merkityksellistä työtä - tässä tehtävässä autat asiakkaitamme kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Asiakasneuvojana kartoitat asiakkaan tai yrityksen tarpeet ja tarjoat heille sopivaa ratkaisua laajasta palveluvalikoimastamme. Viikoittainen työaika on 40 h/viikko ja työ on iltapainotteista (työaika ma-pe klo 10-20 välillä sekä tarvittaessa lauantaisin). Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja kunnianhimoista otetta työskentelyyn. Eduksesi katsomme liikunta-alan koulutuksen ja aiemman myynnin työkokemuksesi. Tehtävä ei sisällä asiakaspalvelua vastaanotossamme.

Tarjoamme perusteellisen myyntikoulutuksen,
mahdollisuuden syventää osaamista sekä edetä yrityksessä, osaavan myyntitiimin tuen tehtävään sekä hyvät työsuhde-edut

Pääasialliset työtehtäväsi ovat:
Uusasiakashankinta
Yritysyhteistyöt
Keskus- ja henkilökohtaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen

Kuluneen lähes 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut ketjuna nykyiseen mittaansa, 40 virkeään toimipisteeseen ympäri Suomen. 17 täyden palvelun Hyvinvointikeskuksen ja 23 Fressi24h -kuntosalin myötä Fressi on nykyään alan suurin kotimainen valtakunnallinen toimija. Fressin omistaa tamperelainen perheyritys Fysioline Oy, ja osoituksena kotimaisuudesta meille on myönnetty myös virallinen Avainlippu -tunnus.
Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta; Fressille tulemisen matala kynnys on meille avainasia. Oma liikunnallinen hetki avarissa ja siisteissä tiloissa, Fressin rento ilmapiiri ja aina laadukas asiakaspalvelu antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään.

Hae tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 27.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.