(Poistunut julkaisusta)

Hyvinvointiasiantuntija, myyjä Fressi Lahteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019Työn kuvaus:
  Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 30 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.
 
Haemme nyt HYVINVOINTIASIANTUNTIJAA, MYYJÄÄ Fressi Lahteen
 
Oletko aina haaveillut työstä liikunta- ja hyvinvointialalla? Haluatko motivoida ihmisiä liikunnan pariin ja oppia samalla uutta myynnistä sekä työskennellä alan parhaassa työpaikassa? Oletko energinen, kilpailuhenkinen ja kiinnostunut liikunnasta? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö Fressi Lahden myyntitiimiin hyvinvointiasiantuntijaksi!
Työtehtävänäsi on aktiivinen uusasiakashankinta liikuntakeskuksessamme. Luot uusia asiakaskontakteja, sovit tapaamisesi puhelimitse ja esittelet palvelumme liikuntakeskuksessamme. Tärkeää on, että haluat menestyä, auttaa asiakkaita ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Myyjänä osaat kartoittaa asiakkaan tarpeen ja tarjota hänelle sopivaa ratkaisua laajasta palveluvalikoimastamme. Viikoittainen työaika on 40 h/viikko ja työ on iltapainotteista (työaika ma-pe klo 10 - 20 välillä sekä tarvittaessa lauantaisin).
Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja kunnianhimoista otetta työskentelyyn. Eduksesi katsomme liikunta-alan koulutuksen ja aiemman myynnin työkokemuksesi.
Tehtävä ei sisällä asiakaspalvelua asiakaspalvelutiskillämme.
Tarjoamme sinulle mukavan kokopäiväisen työn ja kivan työympäristön lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaukseesi sekä tietysti treenioikeuden kaikkiin Suomen Fresseihin!
Hae tehtävään 12.2. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Hyvinvointiasiantuntija, myyjä


Sijainti:  LAHTI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere