HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUIDEN TOIMIALAJOHTAJA
Lappeenrannan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme osaavaan joukkoomme 


HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUIDEN TOIMIALAJOHTAJAA.

Hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden toimiala on laaja-alaisten hyvinvointipalvelujen tuottaja, joka vastaa varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, nuoriso- ja liikuntapalveluista sekä kulttuuritoimesta, johon sisältyvät teatteri, orkesteri, kirjasto ja museot. Toimialalla työskentelee noin 1 800 eri alojen osaajaa ja sen vuosibudjetti on reilu 125 miljoonaa euroa.

Toimialajohtaja toimii suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa ja on vahva muutoksen edistäjä ja strategian toimeenpanija. Hän vastaa toimialan osaamisalueiden organisoinnista, kehittämisestä sekä toimialan toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä. Hän toimii lasten ja nuorten sekä kulttuuri- ja liikuntalautakunnan esittelijänä. 

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää napakkaa kehittämisotetta, toimialan tehtävien ja talouden hyvää tuntemusta sekä vahvaa johtamiskokemusta. Tehtävässä tarvitaan myös yhteistyö- ja muutostilanteiden hallintakykyä sekä sidosryhmäosaamista.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkasuhteeseen sovelletaan koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virka tulee auki 1.1.2022 lukien, mutta valittavan henkilön toivotaan ottavan tehtävä vastaan vt:nä ennen sitä viimeistään 1.8.2021 alkaen. 

Kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, os. Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä: hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden toimialajohtaja.

Hakuaika päättyy 11.3.2021 klo 12.00.

Lappeenrannassa 
LAPPEENRANNAN KAUPUNGINHALLITUS 15.2.2021

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426878
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja virasta antaa kaupunginjohtaja Kimmo Jarva, p 040 844 2000.