(Poistunut julkaisusta)

Hyvinkää / Rakennusmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaillemme monipuolista, luotettavaa ja motivoitunutta autoilevaa rakennusmiestä vaihteleviin kohteisiin Hyvinkään alueelle.

Hakemallamme henkilöllä on asenne kohdallaan ja hän ei pelkää tarttua tuumasta toimeen. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia rakennusmiehen töitä.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvakorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa.Rakennuspiirustusten lukutaitoa,kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä . Edellytämme oman auton käyttöä ,jolloin tarvittaessa kohteesta toiseen siirtyminen helpottuu.Me tarjoamme sinulle luotettavan ja vakavaraisen työnantajan, jolla on kokemusta jo yli 10-vuoden ajalta. Lisäksi saat ammattitaitoisen tiimin asiakasyrityksen parissa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse paivi.seitz@workpower.fi