Hyvän elämän valmentaja, lähihoitaja, Foibekartanolle, Vantaa
Foibe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Vantaan Asolassa sijaitseva Foibekartano on Hyvän elämän yhteisö, joka tuo iloa senioriasukkaidensa arkeen ja juhlaan. Yhteisössä asuu noin 300 ikäihmistä ja lukuisia lemmikkejä. Foibekartanon vehreällä alueella on viisi kerrostaloa ja Foibekartanon päärakennus, joissa on tarjolla Hyvän elämän palveluita ja yhteisöllistä toimintaa ikäihmisille. Valikoimaan kuuluvat mm. Hyvän elämän palvelutalo, vuokra-asuminen, uudentyyppinen Hyvän elämän kotipalvelu, Hyvinvointihotelli ja monipuoliset fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut sekä Ravintola Flyygeli.

Hyvän elämän kotipalvelu hakee tiimiinsä uutta valmentajaa työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työ elokuun alusta alkaen. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja ne alkavat pääsääntöisesti noin klo 13.

Foibekartanon kotipalvelussa työskentely on hyvin vaihtelevaa ja erilaista lähihoitajan työtä. Toki työnkuvaan kuuluu ikäihmisten perushoito, lääkehoito ja palvelusuunnitelmien teko, mutta myös kartanon lampaista, kanoista ja koirista huolehtiminen sekä sosiaaliseen mediaan tehtävän materiaalin tekeminen. Asiakkaalle annetaan aikaa ja valmentaja saattaa löytää itsensä jopa kartanon tansseista!

Tehtävä edellyttää lähihoitajan pätevyyttä ja työkokemusta ja ennen kaikkea luontevaa ikäihmisten kohtaamista. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tes, G20 + henkilökohtaiset lisät.

Foibekartanolle voit ottaa mukaan rakkaan lemmikkisi tai harrastuksesi ja jakaa sen elämyksiä muille.

Tule mukaan hyvän elämän valmentajaksi!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370683
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa