(Poistunut julkaisusta)

Hyötykeräyspisteiden hoitaja, Mustankorkea Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Mustankorkea Oy on Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Toivakan omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Yhtiö vastaa jätehuollon käytännön toteuttamisesta eli se tarjoaa kuntalaisille jätehuoltopalvelut huolehtimalla jätteiden keräyksestä, kuljetuksesta, vastaanotosta, käsittelystä ja hyödyntämisestä sekä jäteneuvonnasta. Palveluihin kuuluvat myös Mustankorkean jätekeskus ja lajittelupiha, kunnissa sijaitsevat hyötykeräyspisteet, aluekeräyspisteet, vaarallisten jätteiden kiinteät vastaanottopaikat sekä kiertävät keräykset. Mustankorkean toimialue kattaa Jyväskylän kaupungin sekä Laukaan, Muuramen ja Toivakan kunnat. Toimialueella asuu noin 170 000 asukasta.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 2.5.-31.8.2020 väliselle ajalle,

Jätehuollon kausityöntekijää (hyötykeräyspisteiden ja lajittelupihan hoitaja).

Työtehtäviin kuuluu jätteiden hyötykeräyspisteiden ja lajittelupihan hoitotyöt. Keräyspisteet sijaitsevat Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen kuntien alueella ja lajittelupiha on jätekeskuksen alueella. Tehtäviin kuuluu alueiden puhtaanapitoa, keräysastioiden kunnon valvontaa, sekä lajitteluoppaiden ja tiedotteiden kiinnittämistä keräyspisteisiin. Työ sisältää myös pieniä kunnossapito- ja korjaustöitä.

Odotamme hakijalta;

  • asiakaspalvelutaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • vähintään BC- ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyystutkintoa
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi

Lisäksi kokemus vaarallisten jätteiden käsittelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättä valinta peruste.

Palkkaus perustuu AVAIN -työehtosopimukseen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa klo 6:00 - 13:45 ja iltavuorossa klo 11:45 – 19:30.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi 5.4.2020 mennessä osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Huomioithan että paikka täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä ja paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.