(Poistunut julkaisusta)

Hyötykeräyspisteiden hoitaja, Mustankorkea Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Mustankorkea on kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Mustankorkea vastaa jätehuollon käytännön toteuttamisesta eli se tarjoaa kuntalaisille jätehuoltopalvelut huolehtimalla jätteiden keräyksestä, kuljetuksesta, vastaanotosta, käsittelystä ja hyödyntämisestä sekä jäteneuvonnasta. Palveluihin kuuluvat myös Mustankorkean jätekeskus ja lajittelupiha, kunnissa sijaitsevat hyötykeräyspisteet, aluekeräyspisteet, vaarallisten jätteiden kiinteät vastaanottopaikat sekä kiertävät keräykset. Mustankorkean toimialue kattaa Jyväskylän kaupungin sekä Laukaan, Muuramen ja Toivakan kunnat. Toimialueella asuu noin 170 000 asukasta.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 17.6.-20.9.2019 väliselle ajalle,

Jätehuollon kausityöntekijää (hyötykeräyspisteiden hoitaja).

Työtehtäviin kuuluu jätteiden hyötykeräyspisteiden hoitotyöt. Keräyspisteet sijaitsevat Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen kuntien alueella. Tehtäviin kuuluu keräyspisteiden puhtaanapitoa, keräysastioiden kunnon valvontaa, sekä lajitteluoppaiden ja tiedotteiden kiinnittämistä keräyspisteisiin. Työ sisältää myös pieniä keräyspisteiden kunnossapito- ja korjaustöitä.

Odotamme hakijalta;

-asiakaspalvelutaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
-vähintään BC- ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyystutkintoa
-hyvää fyysistä kuntoa
-aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi

Palkkaus perustuu AVAIN -työehtosopimukseen. Työaika on arkisin klo 6:00-13:45.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi 26.5.2019 mennessä osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Huomioithan että paikka täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä ja paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.