Hyötyajoneuvomekaanikoksi Veholle
Veho Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsimme nyt useita automekaanikkoja Vehon kasvavaan työporukkaan Mercedes-Benz kuorma- ja pakettiautojen korjaus- ja huoltotöihin. Toimipisteesi sijaitsee alkuun Espoon Lommilassa tai Vantaan Ylästössä, mutta siirtyy loppuvuodesta upouuteen hyötyajoneuvokeskukseen Vantaan Vehkalaan. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valitut henkilöt palkataan suoraan Veholle vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäväsi ja vastuusi

Hyötyajoneuvomekaanikkona tehtäväsi koostuvat Mercedes-Benz kuorma- ja pakettiautojen monipuolisista ja vaihtelevista huolto- ja korjaustöistä. Kaikkiin tehtäviisi ja huollettavaan kalustoon saat kattavan perehdytyksen. Yhdessä tiimin kanssa varmistat, että tuottamamme huoltopalvelun laatu on aina priimaa. Paras mahdollinen asiakaskokemus on meidän kaikkien yhteinen tavoite.

Odotukset sinulta

Meille tärkeintä on se, että olet motivoitunut oppimaan ja se näkyy otteistasi. Toimit oma-aloitteisesti ja teet sen minkä lupaat, ja sinusta on mukava työskennellä myös muiden kanssa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista autoalan työtehtävistä ja C ajo-oikeutta. Auto- tai muun vastaavan alan koulutus toimii haussa etunasi. Lisäksi työssä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen hyvä osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Saat mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan työn parissa, jossa kehittymismahdollisuudet ovat rajattomat. Mercedes-Benz-koulutuskeskuksemme varmistaa, että sinulla on viimeisin osaaminen tuotteistamme.

Tueksesi saat myös ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä. Siisteintä on tietysti se, että pääset työskentelemään yhden maailman arvokkaimman autobrändin parissa.

Sinustako veholainen?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela/Barona Tekniikka & Asennus Oy, puh. 0504648493 (arkisin klo 12-14).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498923
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (markus.korpela (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504648493
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Porvoo, Järvenpää