(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu hyllytystehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt HYLLYTTÄJIÄ koko Vaasan talousalueelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii elintarvikealalla. Heillä on tarjolla hyllytystehtäviä keikkaluontoisesti Vaasassa ja lähikunnissa. Hyllyjänä autat työpariasi tuotteiden hyllyttämisessä ja esillepanossa. Työtä tehdään arkisin klo 6 ja 16 välillä, työpäivän pituus on korkeintaan 7,5h. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työn sijainnin suhteen voit esittää toiveesi. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme myös aiempaa työkokemusta hyllytystehtävistä ja reipasta työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työssä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hyllyttäjänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakkaamme tuotteiden näyttävyyden ja houkuttelevuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua kaupan alaan sekä kilpailukykyisen palkan! Meillä on halutessasi tarjolla myös muiden alojen keikkaluontoisia töitä.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi