(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä, Ylivieskaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen ja reipas tyyppi! Olisitko kiinnostunut työskentelemään kaupan alan tehtävissä hyllyttäjänä? Olisko aika aloittaa uusi TYÖsuhde Baronalla.

Tarjoamme: Työtä hyllyttäjänä kaupan alalla.

Työskentely: Työpaikat perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten työpaikkoja on tarjolla erityyppisissä toimipisteissa, tehtävissä ja työsuhteissa.

Sinä: Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta hyllyttämisestä ja asiakaspalvelutehtävistä ja kaupan alan tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä koska asiakasyritys kouluttaa sinut hyllyttäjän tehtävään. Olethan luonteva asiakaspalvelija ja hymysi pitää tilanteessa kuin tilanteessa. Olet myös innokas oppimaan uutta kehittämään omia taitojasi. Olethan täysi-ikäinen. Tarkkuus on valttikorttisi.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat Ylivieskan alueelle, mutta mikäli sinulla on auto käytettävissä ja pystyt liikkumaan kauempaakin, se on sinun etusi tässä haussa.

Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan

Työn aloitus: mahdollisimman pian

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.