(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä Tokmannille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Hohoi sinä reipas ja oma-aloitteinen tyyppi Turun seudulla! Oletko etsimässä mukavaa ja liikkuvaa työtä asiakaspalveluympäristöstä? Onko sinulla jo vähän kokemusta esimerkiksi hyllyttäjän työstä? Haemme nyt Tokmannille osaavia keikkatyöntekijöitä Turun seudulle!

Tokmanni on monelle suomalaiselle tuttu, Suomen johtava halpakauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman yli 170 myymälässä ympäri Suomea. Olemme etsimässä nyt useita energisiä ja oma-aloitteisia tekijöitä hyllyttäjiksi sekä kuorman purkuun. Työskentely tapahtuu myymälässä, joten myös asiakaspalvelutyötä tehtävässä pääsee tekemään.

Minulleko?

Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi varastotyöstä, hyllyttämisestä tai muusta myymälätyöstä, olet kyvykäs itsenäiseen työhön, mutta nautit myös asiakaspalvelusta, tahdomme tutustua sinuun! Koulutustaustasi voi olla kaupalliselta alalta tai voit olla vaikka tuore ylioppilas, etsimme ennen kaikkea iloisia ja tarmokkaita henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen!

Työvuorot painottuvat aamuun, mutta vuoroja on myös väli- ja iltavuoroissa. Tarpeita myymälässä saattaa tulla nopeastikin, joten työvuorotarjouksia voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla – pystythän valmistutumaan myös tähän!

Miksi hakisin?

Tokmanni tarjoaa monipuolisuutta työpäivään: pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan, pitämään huolen myymälän ja hyllyjen siisteydestä ja kesäkautena mahdollisuus on työskennellä myös puutarhamyymälän puolella tavaranpurussa ja hyllytyksessä. Sinun on mahdollisuus työskennellä myös useammassa myymälässä, ja työvuoroja on saatavana nopeastikin.

Mikäli kiinnostuit, laitahan hakemusta jo vaikka tänään! Tutustumme potentiaalisiin hakijoihin mielellään pian, joten ei kannata aikailla. Voit hakea tehtävää 16.10.2018 asti, mutta saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä turku@opteam.fi tai puhelimitse +358108500680.