Hyllyttäjiä, Tampere ja lähialueet
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Oletko luonnollisen ja aidon asiakaspalveluotteen omaava kaupan alan työtehtävien helmi tai tuleva tähti?

Etsimme Tampereelle ja sen lähialueille

HYLLYTTÄJIÄ

Hyllytyksen ja kuorman purun lisäksi työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden neuvonta ja palvelu. Hyllyttäjänä vastaat tehokkaasta ja huolellisesta tuotteiden kuorman purusta ja hyllytyksestä yhdessä tiimisi kanssa. Tehtävässä on tärkeää myös osata jutella asiakkaille ja ymmärtää elintarvikkeista sekä kaupan alan tehtävistä sen verran, että osaa neuvoa asiakkaita tuotteiden suhteen. Palvelullasi olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta ja saat hänet valitsemaan kyseisen myymälän yhä uudelleen.

Tässä tehtävässä työskentelykohteinasi on S-ryhmän myymälät ympäri Tamperetta sekä myös sen lähialueilla. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisissa ympäristöissä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin! Hyllyttäjänä S-ryhmän myymälöissä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten. Hakemamme tekijä voi olla jo hyllytystehtävien konkari tai ripeä ja reipas kaupan alasta kiinnostunut nuori. Tärkeintä tässä tehtävässä on rivakka ja reippaasti työhön tarttuva asenne! Hyllytyksen vuorot ovat pääasiassa aamu- ja aamupäivä painotteisia, joten on tärkeää, että pystyy sitoutumaan aamupainotteiseen työhön.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla myymälöiden tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukiolojen puitteisiin. Työtä on tarjolla läpi vuoden, sesonkien mukaisesti työtunteja saattaa olla enemmänkin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,38-12,89€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
Sitoutumista aamu- ja aamupäivävuoroihin
Vähintään 18-vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Kaupan alan kokemusta
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Silja Saloranta
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint-konserni
044 420 4331 / silja.saloranta@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551717
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere