Hyllyttäjiä - Pietarsaari
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Etsitkö aamutöitä? Kiinnostaako kaupan-ala? Haluatko käydä töissä opintojen, harrasteen tai toisen työn ohella?

 

Haemme osa-aikaisia aamuhyllyttäjiä päivittäistavarakauppaan Pietarsaareen

Työvuorosi sijoittuvat aikaisille aamuille maanantaista lauantaihin, alkaen klo 6.00 ja riippuen päivästä päättyen noin klo 10.00–13:00 välillä. Viikoittaisiin työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan. Työ soveltuu hyvin lisätyöksi, pienten lasten vanhemmille, urheilijoille sekä opiskelijoille.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa päivittäistavaratuotteiden hyllyttäminen. Työssäsi huolehdit myös myymälän esillepanon houkuttelevuudesta sekä siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet suoraan hyllystä käydessään ostoksilla. Lisäksi tulet työskentelemään verkkokauppakeräilyssä, jossa vastuullasi on kerätä asiakkaan verkkokauppatilaus noudettavaksi myymälästä tai toimitettavaksi kotiovelle. Aikaisempi kokemus keräilystä tai hyllyttämisestä ei ole välttämätöntä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Katsomme eduksi päivittäistavarakaupan tuotetuntemuksen.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat: 

 • Motivaatio aamutyöhön
 • Halu toimia kaupan alalla
 • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Suomen kielen taito

 

Tarjoamme töitä pitkälle ajanjaksolle joustavasti tarpeidesi mukaan. Pääset työskentelemään energisessä työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa.

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri Sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Marita Rusanen

marita.rusanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1507082
 • Tehtäväalue: Kaupan ala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Osa-aikainen
 • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Pietarsaari