(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä päivittäistavarakauppoihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019
Toimenkuva
Oletko järjestelmällinen ja omaat reippaan työntekoasenteen? Työskenteletkö mielelläsi kaupan alan tehtävissä? Siinä tapauksessa hyllyttäjän työ voi sopia Sinulle!

Haemme asiakkaallemme eri puolilla Kouvolaa sijaitseviin päivittäistavarakauppoihin hyllyttäjiä. Tehtävänä on purkaa tulleet kuormat ja laittaa tuotteet oikeille hyllypaikoille siististi ja oikeassa järjestyksessä.
Odotamme sinulta
Työ vaatii reipasta asennetta ja huolellisuutta. Kaupan alan tuntemus on tehtävässä eduksi ja myös aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, mutta ei välttämätöntä, koska saat työhön hyvän perehdytyksen. Odotamme käytettävyyttä joustaviin työaikoihin, myös aikaisiin aamuihin ja valmiutta liikkua eri toimipaikkoihin eri puolilla Kouvolaa.
Muut tiedot
Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä, tarvittaessa töihin kutsuttavana ja soveltuu myös opiskelijoille tai lisätyöksi toisen osa-aikatyön rinnalle. Ja tietenkin myös muille henkilöille, joiden elämäntilanteeseen sopii hyvin keikkaluonteinen työ.

Jos tunnistat itsesi, saatat olla etsimämme henkilö! Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla jo on hakemus järjestelmässämme, klikkaa työpaikka kiinnostavaksi hakuprofiilissasi. Liitäthän hakemukseesi CV:n tai kerro muutoin aiemmasta työkokemuksestasi. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
Kesto
keikkaluonteinen työ/tarvittaessa töihin kutsuttava
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.09.2019 mennessä.