(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä päivittäistavarakauppoihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018
Toimenkuva
Oletko järjestelmällinen? Rakastat loogisuutta ja omaat reippaan työntekoasenteen? Siinä tapauksessa hyllyttäjän työ voisi sopia Sinulle!

Haemme asiakkaallemme eri puolilla Kouvolaa sijaitseviin päivittäistavarakauppoihin hyllyttäjiä. Tehtävänä on purkaa tulleet kuormat ja laittaa tuotteet oikeille hyllypaikoille siististi ja oikeassa järjestyksessä.
Odotamme sinulta
Työ vaatii reipasta asennetta ja huolellisuutta. Kaupan alan tuntemus on tehtävässä eduksi ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme käytettävyyttä joustaviin työaikoihin ja valmiutta liikkua eri toimipaikkoihin, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Muut tiedot
Työ on pääsääntöisesti keikkatyötä, tarvittaessa töihin kutsuttavana ja soveltuu myös opiskelijoille tai lisätyöksi toisen osa-aikatyön rinnalle.

Jos tunnistat itsesi, saatat olla etsimämme henkilö! Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi tai jos sinulla on hakemus jo järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Muista liittää hakemukseesi CV. Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi os. www.vmp.fi ja merkitse tehtävä kiinnostavaksi.
Kesto
Sopimuksen mukaan/ keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2018 mennessä.