(Poistunut julkaisusta)

HYLLYTTÄJIÄ, Pääkaupunkiseutu, Jyväskylä, Tampere
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

HYLLYTTÄJIÄ, Pääkaupunkiseutu, Jyväskylä, Tampere

Vahvistamme nyt kauppakanavamme kenttämyyntitiimiä osaavilla ja luotettavilla hyllyttäjillä pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Tampereella.

Tehtävässä vastaat tuotteidemme saatavuudesta ja esillepanosta asiakkailla. Keskeistä tehtävässäsi on ylläpitää hyviä asiakassuhteita sekä varmistaa esillepanojen myynnillisyys. Toiminnallasi mahdollistat Hartwallin myynnin kehittymisen suunnitelmien mukaisesti. Toimit tärkeässä roolissa rakentamassa brändiemme näkyvyyttä ja tukenasi sinulla on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu myyntitiimi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli innostut ja motivoidut onnistuneista esillepanoista ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Toimintaasi ohjaa vahvasti asiakaslähtöinen ajattelutapa. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, energinen ja aikaansaava. Viihdyt hyvin hektisessä ympäristössä ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaidesi tarpeisiin.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito kiinnostus myyntityötä ja juoma-alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakastyöstä johtuen sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi, tuotevalikoimamme vaatii 18v ikää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksen parissa, ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa to 7.11 klo 9:00-11:00 sekä ti 12.11 klo 8:00-10:00 kentän ohjauspäällikkö Vesa-Pekka Rajasto, p. 0400 528 522. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 17.11. mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme.

 

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamomme Karijoella ja pääkonttorimme Helsingissä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.

www.hartwall.fi