(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä Herkun Hulluille Päiville
Food Market Herkku

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Kaikki sen tuntevat, monet sen kokevat, mutta harva pääsee yhtä kirjaimellisen herkulliselle paikalle hulluttelun ytimeen kuin Food Market Herkun kampanja-apulainen! Haemme syksyn Hullujen Päivien ajaksi hyllyttäjiä työskentelemään pääkaupunkiseudun Herkuissa.

Hullun hyvä hyllyttäjä omaa tehokkaan ja positiivisen työskentelyasenteen sekä viihtyy erinomaisesti vilskeen keskellä. On loistavaa, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan hyllytyksestä, mutta tärkein kriteerimme on halu oppia ja aito into Hulluilla Päivillä työskentelyyn!

Huomaathan, että työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Tässä tehtävässä tarvitset hygieniapassin, jonka hankkimisessa olemme apunasi.

Tarjolla on eripituisia pestejä yhdestä kolmeen viikkoon, ja tarkemmat ajankohdat vahvistuvat haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Palkkaus tehtävissä on kaupan alan TES:n mukaan.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Tule palvelemaan herkkusuita ja monia muita! Hae Hullujen Päivien Herkkupaikkaasi jo tänään! Edellytykset työnsaannille:

  • täysi-ikäisyys
  • suomen kielen taito