(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjiä erikoiskauppoihin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tarjolla keikkaluonteista hyllytys- ja kuormanpurkutyötä erikoiskaupoissa. Voit olla alan vaihtaja, pitkän linjan konkari tai vaikka välivuotta viettävä opiskelija. Meillä pääset tutustumaan kaupan alan erilaisiin toimijoihin. Sinä valitset sopivimmat työskentelypaikat ja työvuorot. Kunhan vain ensin valitset meidät.

Haemme hyllytystiimiimme uusia tehokkaita tekijöitä, jotka tarttuvat tarmolla toimeen ja viihtyvät fyysisessä työssä. Tarjoamme töitä hyllyttäjänä erilaisissa myymälöissä ja erikoiskaupoissa pääkaupunkiseudulla. Työntekijänämme saat työtarjouksia yksittäisistä työvuoroista ja pidemmistä pesteistä asiakasyrityksissämme.

Löytyykö sinulta jo aikaisempaa kokemusta erikoiskaupan hyllytyksestä? Loistava juttu. Vai haluatko mahdollisuuden osoittaa kykysi ja motivaatiosi, vaikka sinulla ei kokemusta tästä tehtävästä vielä olisikaan? Sekin onnistuu. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on hyvä asenne sekä rivakka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Edellytämme hakijalta myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Toivomme, että pystyt työskentelemään päivävuorojen lisäksi tarvittaessa myös yöaikaan ja varhaisissa aamuissa eli silloin kun töitäkin on tarjolla. Usein työssäsi joudut paikkaamaan vakituista henkilöstöä, joten vuorot saattavat tulla lyhyelläkin varoajalla. Työpaikat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, mutta voit itse määritellä työskentelyalueesi. Mitä joustavammin otat vuoroja vastaan, sitä enemmän saat töitä itsellesi ja sitä suuremmaksi palkkapussisi muuttuu. Tekemistäsi vuoroista saat hyvän mielen lisäksi palkkaa kaupan TESin mukaisesti.

Kiinnostuitko työstä? Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään! Valintoja tehdään jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito