(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Oletko valmis työskentelemään vaihtelevissa työkohteissa ja parhaimmillasi kiireen keskellä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme HYLLYTTÄJÄÄ vakituisen työntekijän kiireapulaiseksi Rovaniemelle.

Hyllyttäjänä työtehtäviisi kuuluvat tunnettujen makeistuotteiden esille laitto ja hyllyttäminen alueesi päivittäistavarakaupoissa. Osa työnkuvaasi on myös asiakaspalvelu sekä yhteistyö kumppaneiden kanssa. Työ vaatii tarkkuutta, visuaalista näkemystä sekä valmiutta siirtyä eri kohteisiin saman työpäivän aikana.

Toivomme sinun olevan positiivisella ja reippaalla asenteella varustettu oma-aloitteinen työntekijä. Tämän lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakaspalvelutaitojasi unohtamatta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta päivittäistavarakaupoista tai muista asiakaspalvelutehtävistä. Työ vaatii ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn maukkaiden tuotteiden parissa vaihtelevissa työkohteissa! Työt alkavat aina klo. 6-8 välillä ja ovat kokopäivätyötä. Työvuorojen määrä vaihtelee sesongin mukaan, osa työviikoista ovat hyvinkin kiireisiä ja osa hiljaisempia.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme erja.elonen@personalhuset.fi / 040 551 8551

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä