(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä
Etra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Osa-aikatyötä tarjolla!

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lue lisää osoitteesta www.etra.fi.

Yhteistyökumppanillamme Etra Oy:llä on avoimena paikka osa-aikaiselle hyllyttäjälle Kivihaan Etra Megacenterissä. Työnkuvaan kuuluu tuotteiden hyllyttäminen ja muita varaston avustavia tehtäviä. Työyhteisössä on positiivinen ja rento ilmapiiri. Tehtäviin perehdytetään. Sopivan työntekijän ominaisuuksia ovat positiivisuus, joustava asenne sekä täsmällisyys. Kielitaitovaatimuksena on suomi, muut kielet (ruotsi, englanti) ovat eduksi. Työajat ajoittuvat arkipäiviin noin klo 7-12 (n. 4h/päivä). Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille, ja on määräaikainen noin elokuun loppuun. Myös jatko on mahdollinen.

Kaikki yhteydenotot työpaikkaa koskien Adeccon henkilöstökonsulteille Susanna Kytöharjulle (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi), Heli Häkkiselle (p. 040 617 5458, heli.hakkinen@adecco.fi) tai Minna Nummelinille (p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi).

Hakuaika päättyy 14.6.2020, mutta paikka täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy. Älä siis aikaile hakemuksen jättämisen kanssa, vaan toimi heti jättämällä CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon verkkosivujen kautta.