(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Hei sinä kaupan alan töistä innostuva tekijä, joka haluat saada kerrytettyä työkokemusta, rahaa tilille matkustamista varten tai säännöllisyyttä arkeesi, voisitko olla etsimämme hyllyttäjä?

Sinä olet ihmisten kanssa toimeen tuleva ja asiakaspalvelutyöstä innostuva. Sinulle tärkeää on siisteys ja tuotteiden kaunis esillepano. Sinun päiväsi tässä tehtävässä koostuvat kuormien purkamisesta ja tuotteiden hyllyttämisestä. Asiakkaat tulevat olemaan päivittäin osa sinun työtäsi, joten olethan asiakaspalveluhenkinen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kaupan alan tehtävistä, jos sitä on sinulle kuitenkin kertynyt, niin kerrothan sen hakemuksessasi. 

Sinä tulet työllistymään Amikon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen. Viikoittainen työaika sinulle tulee olemaan noin 20h/vko, ja toivomme sinun pystyvän työskentelemään kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Sinun on mahdollista aloittaa työt nopeallakin aikataululla. 

Jos tämä tehtävä kuulosti juuri sinulle oikealta, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Voit myös olla yhteydessä Amikon Tiituun, p. 050 513 3102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.